20.5 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΕΣ ΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΦΟΛΕΣ

foles++1Στις 2 Φεβρουαρίου στις 8.00π.μ. βρέθηκαν μέσα στην πυλωτή της πολυκατοικίας μας στην οδό Πλαστήρα στη Νέα Σμύρνη 3 αδέσποτες γάτες δηλητηριασμένες. Μέσα στον ίδιο χώρο βρέθηκε τροφή κονσέρβας μισοφαγωμένη σε απόσταση λίγων μέτρων από τις γατούλες. Φοβόμαστε όμως ότι μπορεί να υπάρχουν κι αλλες γάτες δηλητηριασμένες γιατί από χτες πολλες γάτες στη γειτονια έχουν εξαφανιστεί.

Οι υποψίες μας πέφτουν σε άνθρωπο της γειτονιάς. Στη συγκεκριμένη γειτονιά υπάρχει ιστορικό “φιλοζωίας” με πολλά περιστατικά (κυνηγητό, ρίψη νερού με πίεση με λάστιχο κ.α.) αλλά όχι σε αυτό το βαθμό. Το μικρό ασπρό ηταν 5 μηνών, η πρώτη απο πανω στειρωμένη θηλυκιά 5,5 χρονών που την είχαμε απο γατάκι στην πολυκατοικία και κάθε μέρα ζήτουσε τα χάδια μας και το τρίτο αρσενικο. Το γεγονός το έχουμε καταγγείλει στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης. Παρακαλώ προωθείστε και όποιος γνωρίζει ο,τιδήποτε ας βοηθήσει.

Related Articles

  1. Λυπάμαι πραγματικά για αυτά που διαβάζω…. Θέλουμε να λεγόμαστε και πολιτισμένοι…Τέλος πάντων, μπορεί κάποιος να μας πει σε ποιο ύψος της οδού Πλαστήρα συμβαίνουν αυτά γιατί μένουμε εκεί κοντά και έχουμε χάσει κι εμείς κάποια γατία?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα