23 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κοπή Βασιλόπιττας Τμήματος Νεότητας Νέας Σμύρνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

DSC04016ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Με μια καινοτόμο ιδέα το Τμήμα Νεότητας Νέας Σμύρνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, έξω από τα στερεότυπα καθιερωμένα πλαίσια μιας τυπικής εκδήλωσης πραγματοποίησε φέτος την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013 συνδυάζοντας με μεγάλη επιτυχία την ετήσια τελετή με μια επιμορφωτική και ψυχαγωγική εκδρομή. Έχοντας τη μεγαλύτερη συμμετοχή από κάθε άλλη εξόρμηση, αφού ξεπέρασε τα 90 άτομα τα μέλη του Τμήματος, επισκέφτηκαν τη Στεμνίτσα και τη Δημητσάνα στην Αρκαδία.

Στην εκδρομή μετείχαν τα παιδιά του χορευτικού συγκροτήματος, που για μια ακόμα χρονιά λειτουργεί στο Τμήμα μας με τους γονείς – συνοδούς τους καθώς και συνεργάτες και φίλοι του Τμήματος Νεότητας, οι οποίοι με χαρά ακολούθησαν γεμίζοντας τα δύο πούλμαν που ναυλώθηκαν για το σκοπό αυτό. Οι μικροί ερυθροσταυρίτες επισκέφθηκαν τα σημαντικότερα μνημεία της πολιτιστικής κληρονομιάς της νεότερης ιστορίας της πατρίδας μας, που βρίσκονται στο χώρο αυτό.

Ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας από τον Πρόεδρο του Τμήματος Κο Γιώργο Πίχλιαβα σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο, η οποία κατέληξε σε ένα εύθυμο γλέντι για όλους. Για μια φορά ακόμα η σύναξη μας αυτή αποτέλεσε μια αξιόλογη ευκαιρία για όλα τα μέλη του Τμήματος να γνωριστούν μεταξύ τους καλύτερα και να ψυχαγωγηθούν, ενώ στο τέλος ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη συνάντηση.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου του Τμήματος

DSC03984

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα