18.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: “Δεν έχω επαφή με τον πατέρα μου, η μητέρα μου σήκωσε μόνη της το βάρος”

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης φιλοξενήθηκε στα Μεσάνυχτα. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την απουσία του πατέρα του από τη ζωή του και πώς αυτό λειτούργησε στο να θέλει να κάνει οικογένεια.

«Είμαι προϊόν ενός καλοκαιρινού έρωτα στην Σκιάθο. Η μητέρα μου εκείνη την εποχή ήταν σε μια μετάβαση στην καριέρα της κι είχε πάει στο Λονδίνο. Το προσπαθούσε μόνη της. Το 1981 είπε να ξεκινήσει μια καινούρια ζωή στο εξωτερικό. Το καλοκαίρι του 1986 επέστρεψε στην Ελλάδα, δούλευε στην Σκιάθο, γνώρισε τον πατέρα μου και προέκυψα εγώ. Στην συνέχεια δεν ταίριαξαν.

Δεν έχω επαφή με τον πατέρα μου, δεν ξέρω που είναι. Δεν έχουμε ζήσει ποτέ μαζί. Η μητέρα μου σήκωσε το βάρος μόνη της, τη θαυμάζω πολύ γι’ αυτό, και με κράτησε τελικά. Τον έχω δει ελάχιστες φορές, αλλά δεν του κρατώ κακία. Έχω πολλά χρόνια να τον δω. Οι επιλογές στη ζωή πρέπει να είναι αυτές που θέλουμε και επιθυμούμε. Έκανε τις επιλογές του. Έχω πιάσει την μητέρα μου να νιώθει ενοχές για την επιλογή της αυτή. Το έχω αισθανθεί. Εγώ τη θαυμάζω. Αυτή ήταν η δική της δύναμη. Είναι μια κατάσταση που την αγκαλιάζεις.

Φυσικά, κι είχα την έλλειψη του πατρικού προτύπου, και αυτός είναι ένας λόγος που κι εγώ θέλω να κάνω δική μου οικογένεια. Αλλά αυτή η έλλειψη σου δίνει δύναμη για άλλα πράγματα και να παίρνεις αποφάσεις. Είχα ερωτήματα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν απαντήθηκαν από την αρχή. Είχα απορίες αλλά την έχω δεχτεί αυτήν την κατάσταση».

πηγή: tlife.gr

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα