22.8 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΚΕΠ, ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ!

Από αύριο, οι καταλήψεις σε ΚΕΠ, παιδικούς σταθμούς και τις υπηρεσίες καθαριότητας, που είχε προαναγγείλει  η ΠΟΕ ΟΤΑ, με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής. Οι εργαζόμενοι στη Τοπική Αυτοδιοίκηση, επεκτείνουν τις καταλήψεις και δυναμώνουν τον αγώνα τους, προκειμένου να δώσουν ένα δυνατό μήνυμα προς την κυβέρνηση.

Προτείνουν στους Δημάρχους, να κλείσουν τα Δημαρχεία και να συσπειρωθούν σε ένα κοινό μέτωπο. Όπως τόνισε και ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, θέλοντας να προλάβει τις αντιδράσεις « Εμείς τα κλείνουμε προσωρινά, ενώ η κυβέρνηση θα τα κλείσει για πάντα». Οι απολύσεις και μειώσεις, που αναμένονται σε συνδυασμό με την επιβολή έκτακτων φόρων στους δημότες και το κλείσιμο δημοτικών υπηρεσιών, δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια στους συνδικαλιστές εργαζόμενους.

Στις κινητοποιήσεις συμμετέχει κανονικά και ο Σύλλογος Εργαζομένων Νέας Σμύρνης, καθώς με ανακοίνωσή του προχωρά σε στάση εργασίας και ενημερώνει «Την ΤΡΙΤΗ 20 Νοεμβρίου 2012, προκηρύσσουμε 4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 3.00 το μεσημέρι για την πρωινή βάρδια και από τις 3.00 το μεσημέρι έως τις 7.00 το βράδυ για την απογευματινή βάρδια. Θα πραγματοποιηθεί ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ την ΤΡΙΤΗ 20 Νοεμβρίου 2012, στις 12.00 το μεσημέρι, στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ-Αθήνα και θα ακολουθήσει πορεία στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης (Βασ. Σοφίας 15-Αθήνα). Ανάλογες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθούν και στις πρωτεύουσες όλων των Νομών της χώρας.»

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα