19.2 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΜΕ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ…

humba-4-coverΜπορεί η μεταγραφική περίοδος να ολοκληρώνεται στο ποδόσφαιρο, στον στίβο της πολιτικής, όμως, μόλις άρχισε… Τα πρώτα ονόματα που κυκλοφορούν θα μπορούσαν, εύκολα, να μπουν σε πρωτοσέλιδο αθλητικής φυλλάδας, με τίτλο «Διπλό μπαμ από Στέφο»!

Ο λόγος για τις Κλαίρη Δεληγιάννη και Νόρα Γαλανοπούλου, οι οποίες απολάμβαναν τη βόλτα τους στο υπερπολυτελές αυτοκίνητο του κ. Στέφου. Πέρα από like στο facebook, οι μέχρι πρότινος αντιδήμαρχοι του Σταύρου Τζουλάκη, αρέσκονται στο να εμφανίζονται σε κάθε κοπή πίτας στην πόλη, με την τελευταία τους μάλιστα παρουσία, να συνδυάζεται με την παρέα του Νίκου Στέφου. Τώρα που πια δεν έχουν επίσημα θέση, επιτρέπεται στην αυτοδιοικητική δεοντολογία… Όπως πάντα στην εξουσία, όταν κάποιοι την χάνουν βολεύονται όπου τους τάζουν.

Είναι φανερό, πλέον, πως αποκαλύπτεται ποιοι κρύβονταν τόσο καιρό, πίσω από τις διαρροές της παράταξης Τζουλάκη, που κοσμούσαν τοπικά δημοσιεύματα. Το ζήτημα είναι ότι οι εκλογές διαφαίνονται στον ορίζοντα και η μεταγραφολογία έχει φουντώσει.

Καλή συνέχεια στο όνειρο κορίτσια..!

Ο Ατίθασος Δημότης

Related Articles

  1. καλο θα ηταν ο ατιθασος σχολιαστής όταν αναφέρεται σε δημοσια πρόσωπα και μαλιστα κυριες να σχολιαζει υπογράφοντας επωνυμως και όχι να λασπολογει πίσω απο την ανωνυμία!οσο για το που σταματάει το γεγονός και που αρχιζει η σεναριολογία ειναι θέματα του σεναριογράφου! οσο με τον ποιόν θα κυκλοφορω και που θα πηγαίνω ας το ελεγχει κανενας άλλος !!!και συμφωνα με τον αγαπημένο μου Γάλλο φιλοσοφο Allen de Botton oι συνομωσίες και οι ιντριγκες διαπλεκονται σε κλειστους χώρους,κοινως γιάφκες και όχι στο δημόσιο χώρο!!τα υπολοιπα εν καιρω!!!Νορα Γαλανοπουλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα