22.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με μεγάλη πλειοψηφία πέρασαν οι μελέτες εφαρμογής του νέου Κλειστού της Ν. Σμύρνης

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Σμύρνης ενέκρινε, όπως αναμενόταν, τις συμπληρωματικές μελέτες εφαρμογής για το νέο Βιοκλιματικό Κλειστό Νέας Σμύρνης, τα έργα ανέγερσης του οποίου έχουν καθυστερήσει να ξεκινήσουν περίπου 10 μήνες, με τελευταίο εμπόδιο αυτές τις μελέτες.

Η απόφαση πάρθηκε με πολύ μεγάλη πλειοψηφία, αφού την υπερψήφισαν η παράταξη του Δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη & η παράταξη του Γιώργου Λαρίσση, οι οποίες αποτελούν τη Δημοτική Αρχή, η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Γιώργου Κουτελάκη και η παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» του ΚΚΕ.

Αρνητικά ψήφισαν οι 3 παρόντες σύμβουλοι της παράταξης «Στροφή Ν. Σμύρνης», που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως εξηγεί ο επικεφαλής της παράταξης Θέμης Παυλόπουλος, σε ερώτηση της εφημερίδας μας: «H θέση μας είναι πάγια. Είμαστε υπέρ της κατασκευής αθλητικής εγκατάστασης στο χώρο της Αρτάκης αλλά με διαφορετικούς όρους δόμησης που θα σέβονται το αστικό τοπίο και τους περίοικους! Καταψηφίσαμε εχθές τη μελέτη εφαρμογής γιατί έρχεται ύστερα από σωρεία παραλείψεων και αβλεψιών από πλευράς των δημοτικών αρχών που εισηγήθηκαν στις περιφερειακές αρχές το έργο και το σχεδίασαν».

Αρνητική ψήφο, όπως αναμενόταν, έδωσε δια του ενός παρόντα συμβούλου και η παράταξη «Μία Πόλη Ανάποδα», η οποία έχει δηλώσει αντίθετη στην ανέγερση του νέου Κλειστού, επεξηγώντας δημόσια τους λόγους σε παλαιότερες ανακοινώσεις της.  Συνολικά υπήρχαν μόλις 4 αρνητικές ψήφοι και έτσι το θέμα πέρασε.

Η ανέγερση του νέου Κλειστού, περνά πλέον στα χέρια της Περιφέρειας Αττικής και της αναδόχου εταιρείας. Με βάση όσα έχει δηλώσει ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, αλλά και η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα (και Νεοσμυρνιά) Δήμητρα Νάνου, το έργο αναμένεται να ξεκινήσει πολύ σύντομα.

πηγη:epikaira

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα