22.5 C
Néa Smýrni
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Μητσοτάκης… μετανιωμένος: Το λάθος μου στην Πάρνηθα και το ατομικό παράδειγμα των πολιτικών

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha» και στην… ποδηλατάδα του με φωτογραφίσεις με τους περαστικούς στην Πάρνηθα, χωρίς να φοράει μάσκα, εν μέσω lockdown λόγω του κορονοϊού, λέγοντας πως έκανε λάθος. Ο πρωθυπουργός τόνισε πως έκανε την αυτοκριτική του και υπογράμμισε… «πόσο σημαντικό είναι το ατομικό παράδειγμα των πολιτικών». Δηλαδή ο κ. Μητσοτάκης έπρεπε να γίνει αυτό το συμβάν για να καταλάβει ότι οι πολιτικοί και ειδικά ο πρωθυπουργός αποτελούν… παραδείγματα για τους πολίτες σε μια τόσο δύσκολη περίοδο;

«Τα κρούσματα δεν έπεσαν όσο γρήγορα περιμέναμε και γι’ αυτό πάμε πιο πίσω το άνοιγμα. Δυστυχώς τα μέτρα δεν ακολουθήθηκαν με την ένταση και τη συνέπεια με την οποία έπρεπε να ακολουθήσουμε όλοι. Συμπεριλαμβάνω τον εαυτό μου», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι ήταν λάθος που δέχθηκε να φωτογραφηθεί χωρίς μάσκα, όχι ότι έκανε ποδήλατο.

«Εγώ βάζω τον πήχη προσδοκιών πιο ψηλά. Κάνω αυτοκριτική. Έχω κάνει την αυτοκριτική μου. Μου έδωσε και εμένα τη δυνατότητα να σκεφτώ πόσο σημαντικό είναι το ατομικό παράδειγμα των πολιτικών. Ενοχλήθηκα που μια στιγμή ανεμελιάς διογκώθηκε σε τέτοιο βαθμό» συμπλήρωσε.

Αυτό το γεγονός είχε προκαλέσει μεγάλη πολιτική κόντρα με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία να σχολιάζει με οργή για αλαζονεία και έλλειψη ενσυναίσθησης.

Πηγή:altsantiri.gr

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα