18.8 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μπάχαλο & εσωστρέφεια στην παράταξη του Σγουρού-Έξι περιφερειακοί σύμβουλοι του στο πλευρό Πατούλη

Λίγες ώρες πριν τις επαναληπτικές εκλογές του δεύτερου γύρου για την Περιφέρεια Αττικής, έξι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι του Γιάννη Σγουρού προχώρησαν σε πρωτοβουλία στήριξης του Γιώργου Πατούλη εν όψει του δεύτερου γύρου. Μάλιστα δημοσιοποίησαν τη συνάντηση με φωτογραφίες και δελτίο τύπου την ώρα που από την παράταξη του κ. Σγουρού δηλώνουν άγνοια και πως η κίνηση αυτή είναι προσωπική ενέργεια των έξι συμβούλων που προφανώς έγινε με υποσχέσεις για την επόμενη ημέρα και σε κάθε περίπτωση δεν εκφράζει την επίσημη παράταξη. Φυσικά τα τηλέφωνα προς τους συνεργάτες του κ. Σγουρού έσπασαν από διαμαρτυρίες ψηφοφόρων που μόνο θετικά δεν είδαν την κίνηση αυτή. Ο ίδιος ο κ. Σγουρός κράτησε σιγή ασυρμάτου χωρίς να κάνει κάποια ανακοίνωση κάτι που είτε κρύβει κάτι σχετικά με τις φήμες για συνεργασία με τον κ. Πατούλη είτε τον αιφνιδίασαν.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι: Γιάννης Σμέρος (Ανατολικής Αττικής), Δήμητρα Αγγελάκη (Κεντρικού Τομέα Αθηνών), Κατερίνα Αδαμοπούλου (Νότιου Τομέα Αθηνών), Αναστάσιος Καλαφάτης (Νότιου Τομέα Αθηνών), Σωτήρης Ντούρος (Ανατολικής Αττικής), Μαργαρίτα Αναγνωστοπούλου (Βόρειου Τομέα Αθηνών).

Μύλος θα πει κανείς και διασπαστικές τάσεις πριν ακόμη συσταθεί το περιφερειακό συμβούλιο Αττικής. Άραγε θα ακολουθήσουν και άλλοι σύμβουλοι της παράταξης του κ. Σγουρού το παράδειγμα των έξι οι οποίοι εκκινούν τη θητεία τους από προνομιακή θέση συνομιλητή του κ. Πατούλη. Ή μήπως η κίνηση αυτή ήταν η πρόβα μιας ευρύτερης συνεργασίας Πατούλη-Σγουρού.

Οι συνεργάτες του κ. Σγουρού μόνο καυστικά σχόλια είχαν για την ενέργεια αυτή, ενώ μετέφεραν πως ο κ. Σγουρός είναι οργισμένος. Μένει να δούμε αν η οργή αυτή θα καμφθεί στη συνέχεια εφόσον συμπράξει με τον κ. Πατούλη ή αν θα αποπέμψει τους περιφερειακούς συμβούλους του.

Ακολουθεί κοινή δήλωση του κ. Πατούλη και των περιφερειακών συμβούλων:
«Σήμερα συναντηθήκαμε για να ανταλλάξουμε απόψεις σε ζητήματα που άπτονται του αυτοδιοικητικού μας ρόλου και πιο συγκεκριμένα τόσο για την Περιφέρεια όσο και για τους Δήμους της Αττικής. Με αφορμή τη χαμένη πενταετία που βιώσαμε όλοι στη μεγαλύτερη Περιφέρεια της Πατρίδας μας, με τον αναποτελεσματικό μηχανισμό,το διχαστικό λόγο και τη διαρκή παροχολογία, λαμβάνοντας επίσης σοβαρά υπόψη το ηχηρό μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες της Αττικής στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών την Κυριακή 26 Μαϊου, αποφασίζουμε να ενώσουμε δυνάμεις για να πάμε την Αττική μπροστά». Στο πλαίσιο αυτό και ενόψει των επαναληπτικών εκλογών της Κυριακής στις 2 Ιουνίου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι θέτουν στο επίκεντρο της στήριξης στον συνδυασμό ΝΕΑ ΑΡΧΗ για την ΑΤΤΙΚΗ με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον κ. Γ. Πατούλη, την κοινή προγραμματική σύγκλιση των θέσεών τους, καθώς και την καθαρή εντολή για συνεργασία από τους πολίτες της Αττικής.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα