22.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νέο Ηράκλειο – Ανατροπή στην υπόθεση: Η αδερφή πυροβόλησε τον αδερφό της και αυτοκτόνησε

Ανατροπή στην υπόθεση της τραγωδίας που έλαβε χώρα στο Νέο Ηράκλειο της Αττικής το πρωί της Τρίτης. Όπως μετέδωσε το OPEN, η 29χρονη αδερφή είναι τελικά αυτή που φέρεται να σκότωσε με καραμπίνα τον αδερφό της και εν συνεχεία να αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο άνδρας είναι αυτός που έφερε τραύμα από απόσταση και επομένως εκτιμάται ότι δεν γίνεται να αυτοκτόνησε.

Όπως μετέδωσε στο OPEN ο Γιάννης Ρήγος από το σημείο όπου εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία, τα δύο νεκρά αδέρφια εντόπισε μέσα στο διαμέρισμα ο τρίτος αδερφός τους, ο οποίος ήταν εκείνος που ειδοποίησε τις Αρχές.

Ο αδερφός των δύο νεκρών παιδιών κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι τα δύο αδέρφια του είχαν ψυχολογικά θέματα τα οποία επιβαρύνθηκαν μετά τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας τους. Αναφορικά με την καραμπίνα, ο αδερφός σημείωσε στους αστυνομικούς ότι δε γνώριζε την ύπαρξή της

Έξω από το διαμέρισμα της οδού Ολύμπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις αλλά και ιατροδικαστής, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου των δύο αδερφών.

ethnos.gr

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα