22.8 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νίκη με μπουνιά ο Πανιώνιος στο μπάσκετ

ladonΟ Πανιώνιος έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητες του, “ισοπέδωσε” τον ΠΑΟΚ με 75-57 στο κλειστό της Αρτάκης και μείωσε την σειρά των “μικρών τελικών” σε 2-1.Στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη της ομάδας επί του ΠΑΟΚ, ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος, αναφέρθηκε στα σημεία που έκριναν το παιχνίδι, τονίζοντας, ωστόσο, πως ο ΠΑΟΚ έχει ακόμα το προβάδισμα στην σειρά.

«Μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια όπου δεν ήμασταν όπως θα έπρεπε, σήμερα δείξαμε καλό πρόσωπο. Ήμασταν αποφασιστικοί από το πρώτο λεπτό. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα. Στην επίθεση κυκλοφορήσαμε πολύ καλά την μπάλα, πήραμε διαφορά διψήφια από νωρίς και αυτό μας βοήθησε να μπούμε με σεβαστή διαφορά στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός, αλλά κρατήσαμε ένα προβάδισμα αρκετά ικανό για να μας δώσει τη νίκη. Κάναμε το 2-1, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει ακόμη το πλεονέκτημα στη σειρά, έχει το παιχνίδι στην έδρα του και εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στο επόμενο παιχνίδι», ήταν τα λόγια του τεχνικού του Πανιωνίου.

Ο Τάσος Σπυρόπουλος τόνισε: «Ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή και δείξαμε ότι το θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι. Κάναμε αυτό που δεν είχαμε κάνει στα δύο πρώτα παιχνίδια. Καταφέραμε να πάρουμε την διαφορά, την κρατήσαμε και κερδίσαμε. Πάμε Θεσσαλονίκη για να κάνουμε το 2-2».

lianos12Μια άκρως αντιεπαγγελματική κίνηση του Κούπερ στην ανάπαυλα του ημιχρόνου πήγε να τινάξει στον αέρα τον αγώνα του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Αρτάκης.

Με την λήξη του πρώτου εικοσαλέπτου και ενώ όλοι οι παίκτες πήραν τον δρόμο προς τα αποδυτήρια, ο Κούπερ έτρεξε μαινόμενος προς την εξέδρα και χτύπησε έναν οπαδό του Πανιωνίου! 

Αυτή η απίστευτη για επαγγελματία αθλητή κίνηση όπως ήταν λογικό εξόργισε τους φίλους του Ιστορικού στο γήπεδο, ενώ και ο Ηλίας Λιανός βγήκε από τα «ρούχα» του με τα όσα είδε.

Ο ισχυρός άνδρας του Πανιωνίου μπήκε στο παρκέ και είχε εντονότατο διάλογο με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και ειδικά με τον Τέλη Ζουρνατσίδη. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Άκης Καρτάλος προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον Λιανό και τελικά μετά από λίγη ώρα τα πνεύματα ηρέμησαν. 

Τελικά οι διαιτητές -όπως έπρεπε- απέβαλαν τον Κούπερ με ντισκαλιφιέ, με τον ίδιο να αναφέρει πως οι οπαδοί τον έβριζαν και γι’ αυτό αντέδρασε έτσι. Βέβαια δεν πείστηκε κανείς με τις δικαιολογίες του Αμερικανού που φέρθηκε επιεικώς αντιεπαγγελματικά. τον έφτυσαν ενώ τον έβριζαν συνεχώς.

Στο φύλλο αγώνα γράφτηκε πως ο Κούπερ αποβλήθηκε καθώς εκτός των άλλων απώθησε τον οπαδό. Η υπόθεση θα παραπεμφθεί πλέον στον αθλητικό δικαστή.

Μάλιστα, μετά το τέλος του επεισοδίου ο οπαδός που δέχθηκε την επίθεση κατέθεσε μήνυση εις βάρος του Κούπερ.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα