22.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΝΙΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ Ν. ΣΜΥΡΝΗ

panionios_goalΈνα γκολ του Λεωνίδα Καμπάνταη στο 58ο λεπτό αρκούσε στον Πανιώνιο για να φτάσει στην πολύ σημαντική νίκη επί του Ατρόμητου στη Νέα Σμύρνη. Ο Ιστορικός επικράτησε 1-0 της ομάδας του Περιστερίου, παίρνοντας έτσι τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς, με τους οποίους και απομακρύνεται πλέον από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας. Σκόρερ του νικητήριου τέρματος της ομάδας ο Λεωνίδας Καμπάνταης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή των φιλοξενούμενων, ύστερα από εξαιρετική ατομική ενέργεια και ασιστ του Κολοβού. Οι κυανέρυθροι με αυτό το τρίποντο έφτασαν τους 31 βαθμούς και ισοβάθμησαν με την Ξάνθη στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Επεισόδια μικρής έκτασης σημειώθηκαν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, πριν την έναρξη της αναμέτρησης του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο. Το «φυτίλι» άναψαν περίπου 30 οπαδοί του Ατρόμητου, οι οποίοι με την είσοδο τους στην Θύρα 8 εκτόξευσαν μπουκάλια προς τους φίλους τους Πανιωνίου, ενώ προσπάθησαν κινηθούν και προς το μέρος τους. Η αντίδραση της αστυνομίας ήταν άμεση, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να επεμβαίνουν, απωθώντας τους οπαδούς των φιλοξενούμενων. Στη συνέχεια λίγοι οπαδοί του Πανιωνίου μπήκαν στο τερέν του στίβου, ωστόσο τα πράγματα δεν ξέφυγαν και άμεσα επέστρεψαν στις εξέδρες…

Το παιχνίδι:
Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα, έχοντας στα πρώτα λεπτά την κατοχή της μπάλας. Ωστόσο αμυντικά ο Ιστορικός είχε σωστή συμπεριφορά και όσο περνούσαν τα λεπτά ανέβαζε την απόδοση του.

Μάλιστα, η ομάδα του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου στο 34ο λεπτό έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ, όμως το γυριστό του Καμπάνταη πέρασε πάνω από την εστία του Ράντμαν.

Οι κυανέρυθροι, μετά την ευκαιρία του Έλληνα επιθετικού, συνέχισαν να πιέζουν, όμως δεν μπορούσαν εύκολα να βρουν διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία.

Και εκεί που ο Ιστορικός είχε αναλάβει τον έλεγχο του παιχνιδιού, ο Ατρόμητος ήταν αυτός που έφτασε μία ανάσα από το να πετύχει ένα τέρμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ουντότζι (38’) από κοντά έκανε την κεφαλιά, όμως η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Γιαννακόπουλου.

Στα επόμενα λεπτά ο Πανιώνιος πήρε εκ νέου την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν μπόρεσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην άμυνα των φιλοξενούμενων.

Έτσι, το 0-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα της «επανάληψης» οι φιλοξενούμενοι είχαν μία καλή στιγμή, με τον Μάντζιο να κάνει το κοντινού σουτ και να στέλνει την μπάλα άουτ.

Στο 54’ ήταν η σειρά του Πανιωνίου να φτάσει κοντά στο γκολ, με τον Αραβίδη να κερδίζει κάποιες κόντρες μέσα στην περιοχή, χωρίς όμως να μπορεί να πλασάρει τον Ράντμαν.

Το τέρμα αυτό ανέβασε αγωνιστικά και ψυχολογικά τους παίκτες του Ιστορικού, οι προσπάθησαν να φτάσουν και στην επίτευξη ενός δεύτερου γκολ.

Μάλιστα, λίγο έλειψε να γίνει το 2-0, όταν στο 64’ ο Γουνδουλάκης έκανε ωραίο πλασέ, όμως ο Ράντμαν μπλόκαρε.

Ο Ατρόμητος στη συνέχεια προσπάθησε να γίνει απειλητικός, με τους Μάντζιο και Σουμπίνιο να μην μπορούν να τελειώσουν σωστά τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Από την άλλη ο Πανιώνιος έδωσε χώρο στον αντίπαλο του και με αντεπιθέσεις προσπαθούσε να δημιουργήσει κινδύνους.

Στις καθυστερήσεις λίγο έλειψε να πετύχει τελικά και δεύτερο τέρμα ο Πανιώνιος, όμως το πλασέ του Γουνδουλάκη έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Ταυλαρίδης!

Έτσι, το 1-0 έμεινε έως το τέλος, με παίκτες, τεχνικό τιμ και οπαδούς του Ιστορικού να πανηγυρίζουν έξαλλα τη νίκη!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Τόσκας, Παντίδος, Σάμαρης, Κολοβός (81′ Παναγιωτούδης), Γουνδουλάκης, Καμπάνταης (70’ Ντούνης), Αραβίδης, Κούρος (77′ λ.τ. Κοντοχρήστος).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Ουντότζι, Φυτανίδης, Μπρίτο (67’ Γκαρσία), Επστάιν (63’ Σουμπίνιο), Ιγκλέσιας (79′ Ναπολεόνι), Δημούτσος, Μάντζιος.

*Εισιτήρια: 1994

Πηγή: Panionia Nea
Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

tre

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα