23.4 C
Néa Smýrni
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Νικολέττα Βλαβιανού: Δύο εκατομμύρια δραχμές μου είχαν προτείνει για να κάνω γυμνή φωτογράφιση

Η Νικολέττα Βλαβιανού μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για το bullying από γνωστό σκηνοθέτη, τη διαμάχη με τη wikipedia και το ποσό που της είχε προταθεί για γυμνή φωτογράφηση.

«Είμαι ευτυχής με την παρουσία μου στο «Dogville». Το έργο μιλά για την βιαιότητα του σήμερα και την αδιαφορία πολλών σε αυτή. Έχουμε πολλούς νέους ανθρώπους στο κοινό.

Δεν μ’ αρέσει καθόλου το ψέμα. Είμαι φιλαλήθης. Όταν αντιλαμβάνομαι ότι μου λένε ψέματα κόβω «μαχαίρι» τις σχέσεις. Το ψέμα με τρελαίνει», είπε αρχικά η Νικολέττα Βλαβιανού.

Για τον χώρο του θεάτρου ανέφερε πως, «δεν υπάρχει αξιοκρατία στον χώρο μας. Όλο αυτό μπερδεύεται και δημιουργούνται μπερδεμένες σχέσεις.

Γνωστός σκηνοθέτης μου έκανε bullying. Έπαιρνε τηλέφωνο και με έκοβε από δουλειές. Συνέβη και σε άλλους. Άλλοι υπέκυψαν, άλλοι όχι. Δεν παρατάω τον πόλεμο».

Για τη «διαμάχη» της με τη wikipedia, η Νικολέττα Βλαβιανού είπε μεταξύ άλλων: «Υπάρχει νεολαγνεία στα πράγματα. Δεν είναι ωραίο και καλό για τη δουλειά μου να μπαίνει κάποιος στο διαδίκτυο και να βλέπει μια ηλικία 6 – 7 χρόνια μεγαλύτερη.

Αν ήμουν στην ηλικία που αναφέρει το wikipedia θα έπρεπε να έχω πάρει σύνταξη. Δεν είναι θέμα αισθητικής, αλλά πρακτικό», υπογράμμισε.

Πώς σχολιάζει η αγαπημένη ηθοποιός την πρόταση για γυμνή φωτογράφιση; «Ήμουν πιτσιρίκα όταν μου είχε προταθεί γυμνή φωτογράφιση από το Playboy. Δεν ήταν ηθικοπλαστικό το θέμα, αλλά δεν μπορούσα να σκεφτώ να πάω στο μανάβη και να πω «μου βάζετε ένα κιλό μήλα;» και την προηγουμένη μέρα να είχε κυκλοφορήσει ένα περιοδικό με το στήθος μου σε γυμνή θέα», αποκάλυψε η Νικολέττα Βλαβιανού.

«Δυο εκατομμύρια δραχμές μου είχαν προταθεί για να κάνω τη γυμνή φωτογράφιση. Ο εγγονός μου με φωνάζει “Nounou”», είπε κλείνοντας.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα