17.2 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι πρότυπες ακαδημίες του Μίλωνα – Δείτε τα αθλήματα και τις εγκαταστάσεις του συλλόγου

Η νέα σαιζόν βρίσκει τον σύλλογο των χρυσών ολυμπιονικών πανέτοιμο και κυρίως το καμάρι του συλλόγου, τις ακαδημίες έτοιμες να χαρίσουν μοναδικές στιγμές και φέτος στους πρωταθλητές της επόμενης ημέρας, τα μικρά παιδιά.

 

Φυσικά εκτός από τα μυστικά του αθλητισμού όπως τα μεταλαμπαδεύουν οι άνθρωποι του Μίλωνα στις νέες γενιές, οι μικροί αθλητές έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος και σε επιμορφωτικές δράσεις και άλλα δρώμενα τα οποία υλοποιεί ο σύλλογος κάθε χρονιά με στόχο την κοινωνικοποίηση των παιδιών.

Στις σύγχρονες, ιδιόκτητες αθλητικές εγκαταστάσεις του Συλλόγου, τα παιδιά μαθαίνουν τα μυστικά των αθλημάτων, από εξειδικευμένους και έμπειρους προπονητές – γυμναστές στα εξής αθλήματα: ΜΠΑΣΚΕΤ – ΒΟΛΛΕΫ – ΤΕΝΝΙΣ – ΜΙΝΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ –ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ –  ΠΟΛΟ – ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ – ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ

Παράλληλα, ο σύλλογός επενδύοντας στην ανανέωση των εγκαταστάσεών του διαθέτει μια από τις πλέον άρτιες αίθουσες με εξειδικευμένο προσωπικό στο τμήμα αθλητικής δραστηριότητας προσχολική ηλικίας, ένα τμήμα το οποίο όπως μας ενημερώνουν οι άνθρωποι του συλλλόγου εμπιστεύονται ολοένα και περισσότεροι γονείς.

Για περισσότερες πληροφορίες-εγγραφές:  Αδαμάντιου Κοραή & Μεγάλου Βασιλείου, Νέα Σμύρνη, Τηλ. Κέντρο : 210.9353700, Tenis : 210.9331228, Κολυμβητικό : 210.9323632, e-mail : [email protected]

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα