22.8 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ορκίστηκαν οι νέοι υπουργοί και υφυπουργοί της κυβέρνησης

Ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία των νέων υπουργών και υφυπουργών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Πιο συγκεκριμένα ορκίστηκαν οι: Χρήστος – Γεώργιος Σκέρτσος ως υπουργός Επικρατείας, Χρήστος Τριαντόπουλος ως υφυπουργός στον πρωθυπουργό, Ιωάννης Οικονόμου ως υφυπουργός στον πρωθυπουργό, Γεώργιος Στύλιος ως υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Θεόδωρος Λιβάνιος ως υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε παρουσία της Προέδου της Δημοκρατίας  Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Νωρίτερα σήμερα ανακοινώθηκαν αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα. 

Στο Μέγαρο Μαξίμου μιλούν για «εσωτερική αναδιάταξη δυνώμεων» και όχι «μίνι ανασχηματισμό» καθώς δεν εισέρχεται κάποιο νέο πρόσωπο στην κυβέρνηση.  

Η εσωτερική αναδιάταξη δυνώμεων δεν σημαίνει ότι απομακρύνεται το ενδεχόμενο ανασχηματισμού, για τον οποίο ο πρωθυπουργός ερωτήθηκε κατά τη χθεσινή συνέντευξη τύπου αλλά αρνήθηκε να απαντήσει. 

Όπως αναφέρουν πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου, βρισκόμαστε στην πρώτη φάση των αλλαγών στην κυβέρνηση. Θα ακολυθήσει και δεύτερη φάση Ο ανασχηματισμός θα γίνει, αλλά θα γίνει στην ώρα που θα επιλέξει ο πρωθυπουργός, όπως λένε.

naftemporiki.gr

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα