23 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Δήμαρχος της πόλης μας υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο τον Λευτέρη Πετρούνια

ert1Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο, Λευτέρης Πετρούνιας κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», μαζί με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή, μίλησε για την μεγάλη του επιτυχία.Στο αεροδρόμιο ήταν ο Σταύρος Τζουλάκης μαζί με την υπεύθυνη αθλητισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης, Ιωάννα Καριοφύλλη.

«Ήταν η πρώτη μου επιθυμία να φέρω αυτό το μετάλλιο. Ήταν αυτό που ονειρευόμασταν. Ένα κομμάτι του μεταλλίου ήταν και όλες αυτές οι θερμές ευχές που λάμβανα. Εδώ και μία εβδομάδα, επαναλαμβάνω το βίντεο και τον αγώνα και την απονομή. Είμαι πολύ ευτυχισμένος», είπε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πετρούνιας και συνέχισε:

«Έχουμε περάσει δύσκολα χρόνια μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο και πολλές αποτυχίες. Θα ήθελα να πω πως για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε, πρώτα αποτύχαμε. Αν δεν αποτύχεις, δεν θα επιτύχεις ποτέ. Αν δεν μάθεις να χάνεις δεν θα μάθεις να κερδίζεις Τη στιγμή της προσγείωσης, δεν με κουνούσε τίποτα. Ένιωσα υπερήφανος όταν άκουσα τον εθνικό μας ύμνο και όλο το στάδιο έπρεπε να σηκωθεί όρθιο για να τον τιμήσει».

«Πίσω από ένα χρυσό μετάλλιο κρύβεται ο χαρακτήρας ενός αθλητή και το ήθος. Θυμάμαι μικρός, ονειρευόμουν να ξυπνήσω και η γυμναστική να είναι σαν το ποδόσφαιρο. Δεν θα το φτάσουμε, αλλά φτάσαμε να ακούγεται το άθλημα αυτό που κάποτε δεν το γνωρίζαμε», πρόσθεσε ο χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους και συμπλήρωσε:

«Η επόμενη μέρα είναι η μέρα των διακοπών μου, αλλά μετά θα επιστρέψουμε. Υπόσχομαι πολλά για την επόμενη τετραετία. Δεδομένης της κατάστασης η πολιτεία κάνει ό,τι μπορεί. Σίγουρα θέλουμε μεγαλύτερη στήριξη. Με λίγο περισσότερη σημασία στον ελληνικό αθλητισμό, θα κάνουμε θαύματα».

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα