22.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πάνω από 1000 Νεοσμυρνιώτες στην προεκλογική εκδήλωση της παράταξης «Νέα Σμύρνη Πόλη Πρότυπο» του Δήμαρχου κ. Τζουλάκη

omilia 1Στο κατάμεστο από Νεοσμυρνιώτες δημοτικό κινηματογράφο Σπόρτιγκ πραγματοποίησε την προεκλογική του ομιλία ο δήμαρχος κ. Σταύρος Τζουλάκης. Το «Σπόρτιγκ», αποδείχθηκε μικρό για τη συγκεκριμένη εκδήλωση καθώς ο κόσμος ξεχείλιζε και εκτεινόταν μέχρι τις αρχές της Ομήρου παρά το έντονο κρύο. Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία στην σημερινή εκδήλωση απολογισμού έργου και παρουσίασης των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης «Νέα Σμύρνη Πόλη Πρότυπο». Συγκεκριμένα, πάνω από 1000 συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δημάρχου κ. Τζουλάκη, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό τη στήριξη τους προς το πρόσωπό του αλλά και την πεποίθηση για νικηφόρο αποτέλεσμα στις εκλογές του Μαΐου. Στα κύρια σημεία της ομιλίας του κ. Τζουλάκη ξεχώρισε η αναφορά του στην προσπάθεια που γίνεται για σύγκλιση και σύμπλευση όλων των πολιτικών δυνάμεων της πόλης μας με γνώμονα το όφελος του Νεοσμυρνιώτη, μια τίμια προσπάθεια, χωρίς συμφωνίες κάτω απ΄το τραπέζι και μακριά από νοοτροπίες του χθές. Χαρακτηριστικά ανέφερε:”Προχωράμε με το συνδυασμό μας «ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ- ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ» που σφύζει από ζωντάνια, δυναμισμό και πάνω απ’ όλα από νέες ιδέες. Μία παράταξη που στηρίζεται στην ανοιχτή διαβούλευση, στις ανοιχτές διαδικασίες, στην ανοιχτή συμμετοχή όλων μας. Αυτό που κάνουμε δεν είναι μια προεκλογική εκστρατεία για να κερδίσουμε τις δημοτικές εκλογές. Τις εκλογές θα τις κερδίσουμε. Μην έχετε την παραμικρή αμφιβολία. Είναι μια εκστρατεία για να βελτιώσουμε την πόλη μας.Μας εμπιστευθήκατε όλα αυτά τα χρόνια. Δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε γιατί όπως είπε και ο Γάλλος φιλόσοφος «το μέλλον διαρκεί πολύ».”

omilia 2

Στον επίλογο της εκδήλωσης ο κ. Τζουλάκης είπε “Να κρατήσουμε ό,τι θετικό καταφέραμε όλα αυτά τα χρόνια και να δουλέψουμε όλοι μαζί συλλογικά, για να διορθώσουμε τυχόν λάθη και παραλείψεις.

 

Δεν τρέφω καμία ψευδαίσθηση για τις δυσκολίες που έχει ο δρόμος μπροστά μας. Όχι μόνο ο δρόμος προς τις εκλογές.

Κυρίως ο δρόμος μετά από αυτές. Αυτό το δρόμο ελάτε να τον περπατήσουμε μαζί.

 

Θα συναντήσουμε δυσκολίες- θα τις ξεπεράσουμε!

 

Θα βρούμε εμπόδια – θα τα υπερπηδήσουμε !

 

Αυτή η δημοτική ομάδα, αυτή η παράταξη που σήμερα παρουσιάζεται με αυτή τη σύνθεση για πρώτη φορά μπροστά σας έχει αστείρευτες δυνάμεις. Έχει γνώσεις, έχει ικανότητες, έχει μεράκι, έχει πείρα, έχει τον ενθουσιασμό των πολλών αξιόλογων νέων παιδιών που πίστεψαν σε ένα νέο μοντέλο διοίκησης.”

Κλείνοντας, κάλεσε στο βήμα το σύνολο των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, ευχαριστώντας τους για το σημαντικό αγώνα που δίνουν καθημερινά, με αποτέλεσμα ο συνδυασμός «Νέα Σμύρνη Πόλη Πρότυπο» να τυγχάνει ευρείας αποδοχής από τους Νεοσμυρνιώτες και να έχει αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα έναντι των υπολοίπων συνδυασμών. 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα