16.1 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΥΛΛΟΥ, ”ΕΡΓΟ ΠΝΟΗΣ” ΣΕ ΜΑΚΕΤΑ!

Σε ‘ Γιοφύρι της  Άρτας ΄ μοιάζει να μετατρέπεται το ‘έργο πνοής για την πόλη μας’ όπως το διαφήμιζε η εκάστοτε δημοτική αρχή. Ωστόσο, με νέα παράταση 5 μηνών για την περαίωση των εργασιών του έργου «Διαμόρφωση Πλατείας  Καρύλλου  Ν. Σμύρνης»  εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο         Ν. Σμύρνης .

Αναλυτικά, η νέα παράταση που δόθηκε κρίθηκε αναγκαία μετά από την πρόσφατη υπογραφή Συμπληρωματικής Σύμβασης ύψους 553.500 ευρώ με την ανάδοχο εταιρία “Καλλίτεχνος ΑΤΕ”  η οποία,  μετά από υποδείξεις του ΥΠΕΧΩΔΕ για να διασφαλιστεί η ασφαλής λειτουργία του υπόγειου γκαράζ, προέβλεπε νέο τρόπο στήριξης των υπέργειων κατασκευών καθώς και τροποποιήσεις στη μεθοδολογία μονώσεων των δαπέδων και των φυτεμένων χώρων. Οι εργασίες πάντως προχωρούν κανονικά. Μέσα στο Νοέμβριο τοποθετήθηκε το χώμα στις λεκάνες φύτευσης και τα κιόσκια και στα δύο τμήματα της πεζογέφυρας  και η Πεζογέφυρα αρχίζει σιγά – σιγά να αποκτά μορφή.

Όπως φαίνεται,  το έργο αυτό ετοιμάζεται για να εγκαινιαστεί στις επόμενες δημοτικές εκλογές…Μέχρι τότε τα μαγαζιά που βρίσκονται γύρω από το εργοτάξιο θα “μπαίνουν μέσα”…. Ίσως έφτασε η ώρα να μας ενημερώσει κάποιος αρμόδιος για τα χρήματα των δημοτών που έχουν δοθεί μέχρι τώρα, κατά πόσον αυτά έχουν υπερβεί των προϋπολογισμό και αν η ‘ κρίση ΄ θα μας επιτρέψει να γνωρίζουμε την ημερομηνία παράδοσης αυτού, του τεράστιου για την πόλη μας, έργου.

Ωστόσο, καθημερινά τα συνεργεία δουλεύουν και είναι εμφανές ότι η όψη του χώρου έχει αλλάξει. Ελπίζουμε, μετά από τόσα χρόνια αναμονής, να δοθεί σύντομα το έργο στους δημότες που έχουν βαρεθεί να κρυφοκοιτάζουν πίσω από τις λαμαρίνες μπας και δουν πρόοδο στις εργασίες!

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα