24.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ

_006_panoΜε πορεία στους δρόμους της Νέας Σμύρνης απάντησε συμβολικά η Επιτροπή Αγώνα Ν. Σμύρνης στα νέα βάρβαρα μέτρα, ανταποκρινόμενη στο πανελλαδικό κάλεσμα του Π.Α.ΜΕ.

Η πορεία πέρασε από τα σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος και Βερόπουλος στην πλατεία και στην Ομήρου, δηλώνοντας την συμπαράσταση της στους εκεί εργαζόμενους, οι οποίοι βιώνουν άγριες περικοπές στους μισθούς τους, με πολλούς να είναι απλήρωτοι για πολλούς μήνες.

Περνώντας μπροστά από τον δημοτικό κινηματογράφο Σπόρτιγκ, καταγγέλθηκε η παραχώρησή του από την δημοτική αρχή σε ιδιώτη, ο οποίος τον έκλεισε, αφήνοντας χρέη προς τον δήμο περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ!

Μπροστά από τα μικρομάγαζα της οδού Ομήρου, η Επιτροπή Αγώνα κάλεσε τους μαγαζάτορες να συστρατευθούν με τους εμποροϋπάλληλους, αφού με την προσπάθεια της κυβέρνησης να καταργήσει την Κυριακή αργία, τους δίνει βορά στα μονοπώλια για να διασφαλίσουν μεγαλύτερη κερδοφορία.

Η πορεία, αφού στάθηκε στα καταστήματα Public, μίλησε με τους εργαζόμενους και βροντοφώναξε ότι θα είμαστε εδώ, μαζί με τους εργαζόμενους γιατί εμείς δεν ζούμε με 400€.

Στο Δημαρχείο όπου τέλειωσε η παρέμβαση της Επ. Αγώνα, δόθηκε ραντεβού με ανοιχτή ημερομηνία για νέες αγωνιστικές δράσεις, καλώντας παράλληλα τους νέους γονείς με τα παιδιά τους στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνει την Κυριακή 23/12 το απόγευμα η Επιτροπή Ειρήνης με την υποστήριξη της Επιτροπής Αγώνα για τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών.

 

Δεκέμβρης 2012

_005_pano

_003_pano

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα