20.5 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Προσλήψεις στην Ελλάδα κάνει η Eithad Airlines – Πότε θα γίνουν οι συνεντεύξεις

a2ec74156ccb74d31d55c59c4074ad2d_LΈλληνες αναζητά η αεροπορική εταιρεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Etihad Airways, προκειμένου να τους προσλάβει ως προσωπικό πληρώματος καμπίνας.

Ειδικότερα, η εταιρεία αναζητά να προσλάβει πληρώματα καμπίνας, υπεύθυνους τροφοδότησης και πτυχιούχους σεφ για τις πτήσεις της.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, μπορούν να εγγραφούν εκ των προτέρων στην ιστοσελίδα www.etihad.com/cabincrewrecruitment.
Η ημέρα καριέρας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Ιουνίου στην Αθήνα, παρέχοντας την ευκαιρία στους επιλεχθέντες υποψηφίους να γνωρίσουν ειδικούς σε θέματα προσλήψεων της Etihad Airways.
Τα προσόντα είναι:

Ηλικία από 21 ετών και πάνω
Άριστη γνώση αγγλικών
Άλλη μια γλώσσα είναι προσόν
Τουλάχιστον απόφοιτοι λυκείου
Να μπορεί να φθάσει αντικείμενα σε ύψος 2.10 χωρίς παπούτσια
Να μην έχουν εμφανή τατουάζ
Ευχάριστη προσωπικότητα και επικοινωνιακοί τύποι
Άριστη παρουσίαση
Τα νέα μέλη πληρώματος καμπίνας θα περάσουν από εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας 7 εβδομάδων στην state-of-the-art Ακαδημία Εκπαίδευσης της Etihad Airways στο Άμπου Ντάμπι. Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 100 Έλληνες απασχολούνται στην Etihad Airways στους οποίους περιλαμβάνονται 38 εργαζόμενοι σε βασικές υπηρεσίες, 37 εργαζόμενοι ως πλήρωμα καμπίνας και 35 πιλότοι.
Η Etihad Airways ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Αθήνα το 2009 και από τότε έχει μεταφέρει σχεδόν 400.000 επιβάτες στο δρομολόγιο Αθήνα – Άμπου Ντάμπι. Μάλιστα η εταιρεία έχει ανακοινώσει ότι από τις 2 Ιουλίου θα αυξήσει τα δρομολόγια στη γραμμή Αθήνα – Άμπου Ντάμπι από 7 σε 10 την εβδομάδα, προκειμένου να καλύψει την αυξημένη ζήτηση.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα