14.6 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον μπασκετικό Πανιώνιο-Aισιοδοξία Χριστοδουλόπουλου-φρένο νέου επενδυτή

Είδηση έβγαλε το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, ενημέρωσε τη λίγκα πως έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με υποψήφιο επενδυτή που θα αναλάβει να τακτοποιήσει και όλα τα χρέη που υπάρχουν, αλλά αναμένει την τελική έγκριση.

Μάλιστα εξέφρασε την πεποίθηση πως ο Πανιώνιος έστω και την ύστατη στιγμή θα καταφέρει να αγωνιστεί στην Basket League και μάλιστα τόνισε πως έχει «κλείσει» ως έδρα το «Σοφία Μπεφόν» του Παλαιού Φαλήρου, με εναλλακτική το ΟΑΚΑ.

Μένει να φανεί αν θα γίνουν πράξη τα λεγόμενά του και θα υπάρξει και η έγκριση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ή πρόκειται για προσπάθεια να κερδίσει χρόνο. Πάντως τέτοια πολυτέλεια δεν υπάρχει, αφού αν αποφασιστεί αποβολή του Πανιωνίου από την Basket League οι ομάδες θα μειωθούν στις 12 και θα χρειαστεί να γίνει νέα κλήρωση.

Το… φρένο του ενθουσιασμού πάτησε ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος. O Ελληνας προπονητής, ο οποίος έχει ενεργό ρόλο στην μεσολάβηση και αν αυτή ολοκληρωθεί θα καθοδηγήσει την ομάδα, έκανε μια τοποθέτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιβεβαιώνοντας τα όσα είπε ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, αλλά φανερώνοντας και τις επιφυλάξεις του κυρίως λόγω της πίεσης χρόνου.

«Προς επιβεβαίωση των όσων είπε κατά την διάρκεια του συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, ο κύριος Χριστοδουλόπουλος, επιβεβαιώνω ότι μόλις ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και του εντεταλμένου συμβούλου του υποψήφιου επενδυτή, κατά την οποία υπήρξε μεν προκαταρκτική συμφωνία όσο αναφορά το τίμημα της εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ και άλλων ζητημάτων που αφορούν στη ρύθμιση των υφιστάμενων χρεών. Όμως η συμφωνία τέλει πλέον υπό την έγκριση των νομικών συμβούλων του υποψήφιου επενδυτή. Αν και φύση αισιόδοξος άνθρωπος, δεδομένης της ασφυκτικής πίεσης χρόνου, δεν μπορώ να προδικάσω την ευτυχή ή μη κατάληξη της υπόθεσης».

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα