23 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σακελλαρίδης: Το τέλος αυτής της δοκιμασίας θα βρει τον Μίλωνα έτοιμο να προσφέρει & πάλι στον αθλητισμό

Για ακόμη μια φορά ο αθλητισμός δοκιμάζεται. Τα ερασιτεχνικά σωματεία που αποτελούν το πιο ενεργό κύτταρο του αθλητισμού βιώνουν μια πρωτόγνωρη κατάσταση με κλειστούς όλους (σχεδόν) τους αθλητικούς χώρους. Πάνω από όλα προέχει η υγεία όλων μας και ο αθλητισμός είναι ένα από τα πολύτιμα και χρήσιμα συστατικά που συμβάλλουν στην κοινωνική διαδικασία.

Ήδη από το πρώτο κύμα καραντίνας , ο σύλλογός μας λειτούργησε τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον άθλησης. Η προσπάθεια ήταν συνεχής και εδώ θελω να συγχαρώ το προσωπικό του συλλόγου μας που συνέβαλε στη δημιουργία ενός πολύ ασφαλούς περιβάλλοντος. Αυτό εκτιμήθηκε από τους γονείς και οι Ακαδημίες μας έφτασαν στο ανώτατο επίπεδο πληρότητας, που για την περίοδο αυτή υπήρξε σχεδόν μοναδική.

Τα κρούσματα που εμφανίστηκαν αντιμετωπίστηκαν άριστα, τηρώντας με ευλάβεια όλα όσα προβλέπονται από τις υγειονομικές αρχές και αποτελούμε μοναδική περίπτωση, μη επαγγελματικού αθλητικού συλλόγου με διενέργεια τόσων πολλών τεστ σε ομάδες και προσωπικό. Είμαστε σε άριστη κατάσταση τόσο σε υποδομές, όσο και σε στελέχωση. Των υποδομών μας προΐστανται εξειδικευμένοι επαγγελματίες και επιστήμονες με εμπειρία και γνώση και το νοσηλευτικό προσωπικό έχει φροντίσει για την πλήρη ετοιμότητα αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών.

Η διακοπή μας βρίσκει σε πλήρη ετοιμότητα και αυτή θα διατηρηθεί και θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Στόχος μας είναι οι Ακαδημίες του Μίλωνα να συνεχίσουν να είναι υπόδειγμα και παράδειγμα λειτουργίας και υπεύθυνης αντιμετώπισης καθεστώντας τις εγαταστάσεις μας ασφαλείς για ΌΛΟΥΣ. Εύχομαι να περάσει ανώδυνα και αυτή η περίοδος και όλοι να επιστρέψουμε υγιείς.

Ευχαριστώ θερμά όλους τους συνεργάτες στο Δ.Σ. του συλλόγου, το υπαλληλικό προσωπικό, τους προπονητές, τους αθλητές και τους γονείς που εμπιστεύονται τον Μίλωνα, καθώς και τον Δήμαρχο Νέας Σμύρνης κ. Σταύρο Τζουλάκη, τους Αντιδημάρχους κ.Γιώργο Κρικρή, κ.Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη (ενεργό μέλος του ΔΣ), κα Ιωάννα Καρυοφίλη, κ. Βαγγέλη Χαρζαντουριάν και την Αντιπερειφερειάρχη Νότιου Τομέα κα Δήμητρα Νάνου για τις προσπάθειες που καταβάλλουν για την υποστήριξη του συλλόγου.

Το τέλος αυτής της δοκιμασίας θα μας βρει ακόμα πιο δυνατούς και έτοιμους να δώσουμε ό,τι καλύτερο στην αθλούμενη νεολαία και στους γονείς το αίσθημα της ασφάλειας και της ικανοποίησης για τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα