18.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σε επιφυλακή Πυροσβεστική και Ένοπλες Δυνάμεις ενόψει της κακοκαιρίας «Μπάλλος» – Προληπτικά μηνύματα από το 112

Mε γνώμονα την πρόληψη, την επαγρύπνηση και την ετοιμότητα, και με αξιοποίηση του 112 αλλά και τον διαρκή συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων, προετοιμάζεται η Πολιτική Προστασία για να αντιμετωπιστεί η επερχόμενη κακοκαιρία. Αυτά προέκυψαν από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, υπό τον υπουργό, Χρήστο Στυλιανίδη.

Όπως είπε ο κ. Στυλιανίδης, πρώτη προτεραιότητα είναι και παραμένει η προστασία της ανθρώπινης ζωής. Θα αξιοποιηθούν ιδιαίτερα οι δυνατότητες του 112, καθώς έχει αποδειχθεί πολύ αποτελεσματικό εργαλείο για την ενημέρωση των πολιτών στις κρίσιμες στιγμές. Συγκεκριμένα, θα υπάρχει ενημέρωση με βάση τα μετεωρολογικά δεδομένα που θα υπάρξουν, έτσι ώστε οι πολίτες να αποφύγουν συγκεκριμένες ενέργειες και να μην βάλουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Προειδοποίηση από το 112 

Στον επίσημο λογαριασμό του 112 στο Twitter, οι αρχές προειδοποιούν για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, συνιστώντας την αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων και περιοχές που έχουν πλημμυρίσει ή υπάρχει κίνδυνο πλημμύρας.

πηγή real.gr

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα