24.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σε ρυθμούς τελικού ο Ιστορικός…!

panΟ Πανιώνιος και ο αγώνας-τελικός της Κυριακής (10/05) με τον ΠΑΟΚ είναι το θέμα που συζητείται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στη Νέα Σμύρνη τις τελευταίες μέρες.

Αν κάνεις μία βόλτα στην Πλατεία και στις καφετέριες της περιοχής θα ακούσεις συζητήσεις -κυρίως από αντροπαρέες- που έχουν να κάνουν με το κρίσιμο παιχνίδι του Ιστορικού και την αισιοδοξία να καταφέρει η ομάδα να πετύχει την στόχο της παραμονής.

Ο τεχνικός διευθυντής του Πανιωνίου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Metropolis” και τόνισε -μεταξύ άλλων-  πως ο Πανιώνιος θα παίξει μόνο για τη νίκη στο ματς της Κυριακής (10/05), αλλιώς αν η ομάδα δεν τα καταφέρει θα καταλήξει στην Γ’ Εθνική λόγω χρεών.

“Έχω την αίσθηση ότι η υπόθεση υποβιβασμού είναι μεταξύ του Πανιωνίου και του Λεβαδειακού, επειδή μιλάμε πάντα για ελληνικό ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι οι άλλες ομάδες που έχουν κάποιο πρόβλημα, η Καλλονή και ο Πλατανιάς είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν σε δυσμενή θέση. Επίσης, είναι στη σφαίρα της φαντασίας να χάσει βαθμούς ο Πανθρακικός από την Ξάνθη”, είπε αρχικά και συνέχισε:

“Παίζουμε με έναν ιστορικό σύλλογο της χώρας που και με τα δεύτερα του να παίξει, θα αγωνιστεί για την φανέλα του. Πάμε για την νίκη, για την παραμονή μας, αλλιώς η ομάδα θα καταλήξει λόγω χρεών στην Γ’ Εθνική”.

Τέλος, υπογράμμισε: “Αν ανήκει ο Πανιώνιος στο άρμα του Ολυμπιακού, τότε ο Λεβαδειακός που θα σωθεί που ανήκει;”.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα