22.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σημαντικές επιτυχίες στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Νέας Σμύρνης

O Δήμος Νέας Σμύρνης στηρίζει ενεργά το Κοινωνικό Φροντιστήριο, το οποίο μέσα στην οικονομική και κοινωνική κρίση εξασφαλίσει ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στη μάθηση σε όλους τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων (ποσοστό επιτυχίας 70%) απέδειξαν πως η δουλειά που γίνεται από όλες τις πλευρές είναι σοβαρή και στοχευμένη στην πρόοδο και την επιτυχία των παιδιών.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Νέας Σμύρνης περιμένει αιτήσεις ώστε να μπορέσουν τα παιδιά να παρακολουθήσουν δωρεάν τα μαθήματα που προσφέρονται σε μαθητές οικονομικά αδύναμων ή άπορων οικογενειών, καθώς και σε άπορους απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Οι αιτήσεις κατατίθενται κατά τις ημέρες 1/9, 3/9, 8/9 και 10/9 και ώρες 16.00 – 20.00, στις εγκαταστάσεις του 1ου Γυμνασίου (Κοραή 20), όπου διεξάγονται και τα μαθήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Οι αιτήσεις μπορούν να αποστέλλονται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]. Λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Τη χρονιά που πέρασε στο Κοινωνικό Φροντιστήριο γράφτηκαν και παρακολούθησαν μαθήματα 170 μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, καθώς και απόφοιτοι. Οι εθελοντές καθηγητές ανήλθαν σε 45.

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης τους ευχαριστεί θερμά για αυτή τους την προσφορά, όπως επίσης την κυρία Ματίνα Λινού, διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου, την κυρία Τζένη Αντωνιάδου, Διευθύντρια του 1ου Λυκείου που, εκτός από τον χώρο που παραχώρησαν, παραδίδουν μαθήματα στα παιδιά, την κυρία Βαγιούλα Τζοβάρα, η οποία είναι πάντοτε παρούσα υποστηρίζοντας γραμματειακά την όλη προσπάθεια, τις κυρίες Ρέα Φλώρου και Ρίτα Λευκαδίτη, χωρίς τη βοήθεια των οποίων δεν θα είχε οργανωθεί σωστά η όλη προσπάθεια και φυσικά τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Πολύδωρο Συρίγο για την πλήρη στήριξη στο πρόγραμμα.Πληροφορίες στα τηλέφωνα του Τμήματος Παιδείας Νεότητας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ν. Σμύρνης: 213 2025 911-909-914-831, Email: [email protected]


Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα