20.5 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σημαντική εκδήλωση στο “Μίλωνα” για τον αθλητισμό & το ολυμπιακό κίνημα με διεθνή ονόματα

milwnasΗ εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του Μίλωνα περιλάμβανε τα πάντα. Βραβεύσεις, απολογισμό έργου, μα πάνω απ όλα αισιοδοξία για το μέλλον του αθλητισμού στην πόλη μας. Με ανθρώπους στα κοινά σαν την κ. Καρυοφίλη αυτό είναι βέβαιο. Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό Νέα Σμύρνη-Πόλη Πρότυπο, του δημάρχου κ. Τζουλάκη οργάνωσε μια εκδήλωση τιμής για τους ολυμπιονίκες και παραολυμπιονίκες μας, τονίζοντας ότι ο αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό.

Από την πλευρά του ο κ. Τζουλάκης προχώρησε στον απολογισμό του αθλητικού και πολιτιστικού έργου που σημειώθηκε την προηγούμενη περίοδο, λέγοντας ότι “κάναμε πολλά, αλλά έχουμε την πρόθεση και την τεχνογνωσία να κάνουμε ακόμα περισσότερα”.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ολυμπιονίκες και σημαντικοί αθλητές μεταξύ των οποίων ο Πύρρος Δήμας, ο οποίος ουσιαστικά βρισκόταν στο σπίτι του, το Μίλωνα, ο Δημοσθένης Ταμπάκος καθώς και ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο χρυσός παγκόσμιος πρωταθλητής της γυμναστικής και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του κ. Τζουλάκη.tzoul milonas

petrounias

Related Articles

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα