22.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στις φυλακές της Τρίπολης έφτασε ο Δημήτρης Λιγνάδης

Ο ηθοποιός , ο οποίος κατηγορείται για βιασμούς κατά συρροή, έφτασε στις φυλακές της Τρίπολης όπου οδηγούνται όσοι κατηγορούνται ή έχουν καταδικαστεί για σεξουαλικά εγκλήματα καθώς και για εγκλήματα της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο προφυλακισμένος πλέον ηθοποιός και σκηνοθέτης θα βρίσκεται σε ειδικό χώρο Covid-19 των φυλακών Τρίπολης, μόνος του για μια εβδομάδα. Στη συνέχεια, θα περάσει από ειδική συνέντευξη από τη διεύθυνση των φυλακών για να τοποθετηθεί σε κελί ή θάλαμο με άλλους κρατουμένους.

Πρόκειται για ένα κατάστημα κράτησης, που με το νέο σχέδιο για την αναμόρφωση των φυλακών, έχει μετατραπεί σε Κέντρο Κράτησης υποδίκων και καταδικασμένων για σεξουαλικά εγκλήματα που αυτή τη στιγμή φιλοξενεί 114 άτομα και θεωρείται από τις «ήσυχες» φυλακές της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι η μεταγωγή του Δημήτρη Λιγνάδη στις φυλακές Τρίπολης ξεκίνησε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρχε για σήμερα προγραμματισμένο δρομολόγιο μεταγωγών προς τις φυλακές Τρίπολης και κινήθηκαν οι διαδικασίες για έκτακτη μεταγωγή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ:https://www.parapolitika.gr/ellada/article/1094612/stis-fulakes-tis-tripolis-eftase-o-dimitris-lignadis-ta-prota-plana-video/

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα