16.1 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ!

1316_477407189009553_237047733_n

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων του Δήμου Νέας Σμύρνης εκφράζει τη συμπαράστασή του στo δίκαιο αγώνα των εκπαιδευτικών για υποχρεωτική δημόσια και δωρεάν Παιδεία και δηλώνει την ενεργό συμμετοχή του στην πρωτοβουλία της Απεργιακής Επιτροπής Αγώνα που συστήνεται σε κάθε Δήμο.

Είναι κοινή μας θέση ότι το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας βιώνει την πιο βίαιη, σαρωτική επίθεση που λεηλατεί όχι μόνο τα εισοδήματα αλλά τις ίδιες μας τις ζωές και ολοκληρώνει την καταστροφή μας. Στο σπιράλ αυτό του ξαφνικού θανάτου κανένας δεν εξαιρείται αφού προστίθενται καθημερινά νέοι κλάδοι του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα.

Το Δημοσιοϋπαλληλικό κίνημα το προηγούμενο χρονικό διάστημα έκανε λάθη που οδήγησαν σε μεμονωμένες και ανά κλάδο εργαζομένων κινητοποιήσεις χωρίς τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο κλάδος των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση σήκωσε δυσβάσταχτο βάρος. Ο πόλεμος αυτός (διότι για πόλεμο πρόκειται) μπορεί και θα είναι νικηφόρος, δίνοντας ελπίδα και διέξοδο μόνο όταν όλοι οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο και τον Ιδιωτικό Τομέα, συμμετοχικά, μαζικά, ενεργά και αποφασιστικά, μπουν στη μάχη.

ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μιλτιάδης Παπουτσής                                                        Θωμάς Γιαννιώτης

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα