19.2 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΝΩΡΙΤΕΡΑ: ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Συνεχίζονται τα επεισόδια στο Σύνταγμα, τα οποία έχουν λάβει μεγάλες διαστάσεις. Η ένταση μέσα στη Βουλή, μεταφέρθηκε και στο συγκεντρωμένο πλήθος που βρίσκεται έξω από τη βουλή, προκείμενου να διαμαρτυρηθεί για την ψήφιση των νέων μέτρων.

Να θυμίσουμε, ότι αυτή τη στιγμή ανάμεσα στους συγκεντρωμένους βρίσκονται και πολλοί Νεοσμυρνιώτες,οι οποίοι έχουν καταφθάσει είτε μόνοι τους, είτε με τις τοπικές οργανώσεις, που είχαν προαναγγείλει τη συμμετοχή τους. Αυτή τη στιγμή, διεξάγονται κανονικές μάχες με τους διαδηλωτές να επιτίθενται, με ‘βροχή’ μολότοφ και πέτρες και την αστυνομία να απάντα, με δακρυγόνα και αντλίες νερού!

Να τονίσουμε, ωστόσο, ότι η πλειοψηφία του κόσμου διαδηλώνει ειρηνικά. Ευχόμαστε τα επεισόδια, να λήξουν άμεσα και να μην υπάρξουν τραυματισμοί.

Νωρίτερα, σήμερα, συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ, μαζί με αυτούς τις ΑΔΕΔΥ και άλλους εργαζόμενους της τοπικής αυτοδιοίκησης, εισέβαλαν στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και το κατέβαλαν! Στη συνέχεια, εισχώρησαν στο γραφείο του κου Μανιτάκη, διαμαρτυρόμενοι για τις μαζικές απολύσεις, που σχεδιάζονται στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα