24.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ:Aυτοκίνητο αναποδογυρισμένο στην οδό Πλαστήρα

Ντελαπάρισε-αυτοκίνητο-στη-Νέα-ΣμύρνηΤροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Πλαστήρα στην Νέα Σμύρνη πριν από λίγο, όταν αυτοκίνητο λόγω υπερβολικής ταχύτητας ανετράπη της πορείας του, χωρίς ωστόσο να εμπλακούν άλλα αυτοκίνητα.
Ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.
Το δυστυχές  είναι ότι ενώ το αστυνομικό τμήμα απέχει μόλις τρία λεπτά από το σημείο του ατυχήματος, 20 λεπτά αργότερα έκανε την εμφάνιση ένα περιπολικό.

Related Articles

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Kαλησπέρα σας,

    με αφορμή το συμβάν που περιέγραφε η ανάρτησή σας “Aυτοκίνητο αναποδογυρισμένο στην οδό Πλαστήρα”, θα θέλαμε να τονίσουμε κάποια πράγματα.

    Το τραγικό της υπόθεσης δεν ήταν το πόση ώρα έκανε η αστυνομία να έρθει, άλλα το ότι θα μπορούσαμε να θρηνήσουμε θύματα μεταξύ των διερχόμενων πεζών. Και αυτό γιατί στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπάρχει ελεύθερο πεζοδρόμιο.

    Είναι πραγματικά ακατανόητο για ποιον λόγο τα αυτοκίνητα κάνουν κανονικά κατάληψη σε χώρο που προορίζεται αποκλειστικά για την ασφαλή μετακίνηση των πεζών, και κανείς δεν δραστηριοποιείται για να θέσει τέρμα στην αγελαία αυτή συμπεριφορά. Και έτσι καταλήγουμε στο γνωστό εξοργιστικό φαινόμενο, οι πολίτες της περιοχής με τα παιδιά και τα καρότσια να κατεβαίνουν στον δρόμο εκτιθέμενοι σε ό,τι κινδύνους συνεπάγεται αυτό. Το αποτέλεσμα θα ήταν κυριολεκτικά για γέλια αν δεν ήταν τραγικό και επικίνδυνο: Το να διασχίσουμε την Πλαστήρα έχει καταντήσει ρώσικη ρουλέτα. Κάθε φορά που το επιχειρούμε το μόνο που σκεφτόμαστε είναι “κι αν σου κάτσει;”

    Εν κατακλείδι και επειδή στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας το αυτονόητο είναι περίπου σαν τους δεινοσαύρους – εξαφανισμένο από καιρό – θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για το τί πρέπει να γίνει και σε ποιον πρέπει να απευθυνθούμε για να διευθετηθεί το θέμα. Είμαστε Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες, πληρώνουμε δημοτικά τέλη και απαιτούμε η δημοτική αρχή να εκπληρώνει τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις της. Ωραία η Πλατεία, ωραίο το Polis, αλλά με τα στοιχειώδη τι γίνεται;

    Σημειωτέον, πως τα παραπάνω εκφράζουν όλους τους κατοίκους του συγκεκριμένου σημείου (απέναντι από Αγροτική Τράπεζα).

    Παρακαλώ να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατόν.

    Φιλικά,

    Γιάννης Καζαντζόγλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα