24.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ καμία απαγωγή δεν συνέβη στη Νέα Σμύρνη

Στις έξι και μισή το απόγευμα τής Δευτέρας, η μητέρα άφησε τη 16χρονη κόρη της στο κολυμβητήριο τής Νέας Σμύρνης. Περίπου τρεις ώρες αργότερα πήγε να την παραλάβει, αλλά ενημερώθηκε ότι η ανήλικη δεν πέρασε ποτέ την πόρτα του αθλητικού κέντρου. Άμεσα πήγε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου να καταγγείλει την εξαφάνισή της. Μεταξύ άλλων, είπε στους αστυνομικούς ότι το παιδί είχε μαζί του περίπου εκατό ευρώ.
Δώδεκα ώρες αργότερα, στις έξι και μισή το πρωί της Τρίτης, η 16χρονη κάλεσε τη μητέρα της από ένα ζαχαροπλαστείο της Θεσσαλονίκης και της είπε ότι είχε πέσει θύμα αρπαγής και πως κατάφερε να ξεφύγει από τους απαγωγείς της.
Η μικρή είπε στην οικογένεια και τους αστυνομικούς ότι άνδρες με ένα λευκό ΙΧ την άρπαξαν έξω από το κολυμβητήριο, την πήγαν στο σταθμό του ΚΤΕΛ και την υποχρέωσαν να μπει σε λεωφορείο για τη Λαμία, όπου και την παρέλαβαν με το ίδιο αυτοκίνητο και πήγαν στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, όταν οι απαγωγείς ήταν μεθυσμένοι, κατάφερε να διαφύγει τις προσοχής τους και να ενημερώσει τη μητέρα της.

Από την έρευνα των αστυνομικών, όμως, προέκυψε ότι η 16χρονη πήγε μόνη της στο σταθμό. Δεν πρόλαβε το απογευματινό λεωφορείο για Θεσσαλονίκη και έτσι έφυγε με το δρομολόγιο των 23:00.
Σε κανένα σημείο της έρευνάς τους δεν προέκυψε αρπαγή ή εμπλοκή άλλων ατόμων σε αυτό το… ταξίδι.

Παράλληλα, τα δεδομένα από το σήμα του κινητού τηλεφώνου της αθλήτριας έδειξαν ότι εξέπεμπε μέχρι και τις 00:48 της χθεσινής ημέρας (6/11). Η κοπέλα εμφανίστηκε στο φούρνο περίπου πέντε λεπτά αργότερα, οπότε και έγινε το τηλεφώνημα στην ΕΛΑΣ, με τους γονείς της να ενημερώνονται στη 1:10.

Επιπλέον, το γεγονός ότι απήχθη σε πολυσύχναστο μέρος και σε ώρα αιχμής, αλλά και το ότι οι «απαγωγείς» σταμάτησαν σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της Θεσσαλονίκης (Τούμπα) για ανεφοδιασμό τροφίμων, έκαναν τους ανθρώπους της ΕΛΑΣ να πιστεύουν πως κάτι διαφορετικό υπάρχει.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, αρπαγή ανηλίκου δεν προκύπτει και πιθανολογούν πως πρόκειται για μια εφηβική τρέλα που είχε αίσιο τέλος.

Πηγή: 16χρονη εξαφανίστηκε από τη Νέα Σμύρνη και τη βρήκαν στη Θεσσαλονίκη | iefimerida.gr

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα