19.2 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τέλος στη δράση ζευγαριού που καλλιεργούσε και διακινούσε χασίς σε Νέα Σμύρνη και Νέο Κόσμο

Ζευγάρι που εμπλέκεται στην υδροπονική καλλιέργεια δενδρυλλίων χασίς και την περαιτέρω διακίνησή του έπεσε στα «δίχτυα» της ΕΛΑΣ, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών.

Στο πλαίσιο ταυτόχρονης επιχείρησης, απογευματινές ώρες της Παρασκευής σε Νέα Σμύρνη και Νέο Κόσμο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, όπως και άλλα τέσσερα άτομα, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Όπως προέκυψε, το ζευγάρι είχε εγκαταστήσει στο σπίτι του πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, ενώ οι υπόλοιποι προμηθεύονταν από αυτούς ποσότητες κατεργασμένης κι ακατέργαστης κάνναβης, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους.

Μετά από έρευνα σε δύο διαμερίσματα, εκ των οποίων το ένα χρησιμοποιούνταν αποκλειστικά ως χώρος απόκρυψης των ναρκωτικών, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 8 κιλά και 742 γραμμάρια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας (skunk), 14 δενδρύλλια χασίς υδροπονικής καλλιέργειας, 834,2 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου-φυτωρίου καλλιέργειας κάνναβης, τρία κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονική ζυγαριές ακριβείας και 270 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα