17.2 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Τεσσάρα» σωτηρίας ο Πανιώνιος

 

panionios2014

 

Την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία, σε μεγάλο βαθμό, εξασφάλισε ο Πανιώνιος, χάρη στη νίκη του με 4-2 επί του Λεβαδειακού. Ο Αραβίδης ήταν αυτός που έβαλε μπροστά τους “κυανέρυθρους”, με τον Μητρόπουλο στο 56′ να κάνει το 2-0. Πριν καν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων, ο Κολοβός ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ στο 74′ έκανε το 4-0. Τα τέρματα των φιλοξενούμενων πέτοιχαν ο Μάρτινς (75′) και ο Γιάντσης (86′).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή ήταν  η πρώτη «τεσσάρα» του Πανιωνίου από τον Νοέμβριο του 2012, όταν είχε κερδίσει τον Πλατανιά με 4-0. Τότε μεταξύ των σκόρερ ήταν ο Χρήστος Αραβίδης και ο Μάρκος Ντούνης, οι οποίοι και χθες, έχοντας τη συνδρομή του Κολοβού, πρωταγωνίστησαν στην επιτυχία του «Ιστορικού».

Σε δηλώσεις του ο προπονητής του Πανιωνιου, Νίκος Αναστόπουλος, υποστήριξε ότι «Στο δεύτερο ημίχρονο σημειώσαμε δύο γρήγορα γκολ, βρήκαμε ελεύθερο γήπεδο και όλα έγιναν πιο εύκολα. Ακόμα έχουμε δρόμο και τώρα στρεφόμαστε στην αναμέτρηση με την Ξάνθη, που θα πάμε να κερδίσουμε». Ο 56χρονος τεχνικός συμπλήρωσε πως «ήταν μια σημαντική νίκη για την ομάδα μας και ήταν επιβεβλημένη λόγω των υπόλοιπων αποτελεσμάτων. Στο φινάλε χαλαρώσαμε λιγάκι και κινδυνεύσαμε να χαλάσουμε την ωραία εικόνα».

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κούρος, Κολοβός (78′ Κουλουχέρης), Λάζνικ (68′ Γιάννου), Παντίδος, Μητρόπουλος, Ντούνης (78′ Καμπάνταης), Λαμπρόπουλος, Αραβίδης

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κώτσιος, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Πετράτσι, Μάρτινς (77′ Βούκσεβιτς), Βαρέλα, Μάντζιος (60′ Γιάντσης), Ορτέγκα, Μιλοσάβλιεβ (60′ Λυκογιάννης)

Related Articles

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα