18.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τι απαντά η παράταξη του Δημάρχου, Σταύρου Τζουλάκη στα ψευδή στοιχεία του κυρίου Κουτελάκη

Ο κ. Κουτελάκης είναι ο μόνος υποψήφιος δήμαρχος σε όλη την Ελλάδα που ζητά την ψήφο των δημοτών και αποκρύπτει εντέχνως ότι έχει δεσμευμένους τους τραπεζικούς λογαριασμούς του.
Εδώ και κάποιους μήνες, όπως έχει γίνει γνωστό στις υπηρεσίες του Δήμου μας, υπάρχει δέσμευση των τραπεζικών του λογαριασμών για επανεμπλοκή του ,σε κακή διαχείριση δημοσίου χρήματος, κατά την τελευταία θητεία του στον Δήμο μας. 
Όταν είσαι από την φύση σου άνθρωπος υπόγειων συνδιαλλαγών, είναι ντροπή να συνεχίζεις να κοροϊδεύεις τους δημότες, τους ψηφοφόρους σου, αλλά ακόμα και τα νέα παιδιά-υποψήφιους της παράταξής σου. 
Η Νέα Σμύρνη γύρισε την πλάτη στον κ. Κουτελάκη, δίνοντάς του περίπου 1.000 λιγότερες ψήφους από το 2014, σε αντίθεση με την παράταξή μας την οποία τίμησε με περισσότερες από 2.000 ψήφους. 
Τα ψέματα του κ. Κουτελάκη αποδεικνύονται μέσα από την ίδια την ανακοίνωσή του. 
Λέει ότι «ο Τζουλάκης κέρδισε μετά βίας 3% σε σχέση με το 2014 και μόλις 15 συμβούλους έναντι των 25 που διαθέτει σήμερα».
Γνωρίζει όμως ότι, αν ίσχυε το παλιό εκλογικό σύστημα, το 37% που μας έδωσαν οι Νεοσμυρνιώτες θα αντιστοιχούσε σε 25 συμβούλους! Ο άνθρωπος που είναι «έτοιμος για συνθέσεις στο φως της μέρας» είναι αυτός που μεσάνυχτα και παράνομα εγκατέστησε αυθαίρετα το κοντέινερ στην πλατεία. 
Γράφει επίσης ,στην ανακοίνωσή του ότι έδωσε τον αγώνα χωρίς οικονομικές δυνατότητες, παρά το ότι διένειμε και συνεχίζει ακόμα και σήμερα να διανέμει χιλιάδες πολυσέλιδα φυλλάδια και παρά το γεγονός ότι είναι δεσμευμένοι οι τραπεζικοί του λογαριασμοί για οικονομικά αδικήματα. 
Οι μόνες συνθέσεις που μπορεί να κάνει ο κύριος Κουτελάκης είναι οι συνθέσεις οικονομικών αυθαιρεσιών.
Η παράταξή μας,ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ-ΠΟΛΗ-ΠΡΟΤΥΠΟ καλεί τις νέες δυνάμεις που αναδείχθηκαν από τις εκλογές της Κυριακής, να δώσουν ισχυρή απάντηση στο παλιό και παρωχημένο που επιχειρεί να αναβιώσει ο κ. Κουτελάκης.

Σας καλούμε να συμπορευτούμε, με όλα τα νέα και άξια παιδιά που εμπλουτίζουν πλεον το Δημοτικό μας Συμβούλιο από όλες τις παρατάξεις.Κοινός μας δρόμος,αυτός της ενδυνάμωσης των δράσεων του Δήμου και η ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση των όρων ζωής στην πόλη μας ,για εμάς και τα παιδιά μας.Το ραντεβου μας την Κυριακή στις κάλπες.

(ανακοίνωση της παράταξης Νέα Σμύρνη Πόλη Πρότυπο)

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα