24.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΤΟ EUROSPORT ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ!

Στο Eurosport, το μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό αθλητικό δίκτυο, θα μεταδίδονται φέτος οι αγώνες του Πανιωνίου για το EuroCup. Τόσο η ομάδα μας, όσο και η πόλη μας, θα προβληθούν σε διεθνές επίπεδο, καθώς το συνεργείο του σταθμού θα βρεθεί αύριο στη Νέα Σμύρνη για εκτενές αφιέρωμα!

Διαβάστε, αναλυτικά, την είδηση από την επίσημη σελίδα της ΚΑΕ Πανιώνιος.

Παράλληλα με την προετοιμασία για τον αγώνα της πρεμιέρας της Α1 με τον ΚΑΟΔ στη Δράμα ο Πανιώνιος μπαίνει και σε ρυθμούς… EuroCup καθώς το απόγευμα της Πέμπτης συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού Eurosport θα βρεθεί στο κλειστό της Νέας Σμύρνης για να κάνει αφιέρωμα στην ομάδα.

Το ευρωπαϊκής εμβέλειας τηλεοπτικό δίκτυο με τρεις απεσταλμένους του θα βρεθεί στην προπόνηση της ομάδας το απόγευμα της Πέμπτης 11 Οκτωβρίου προκειμένου να μαζέψει υλικό για εκτενές αφιέρωμα στους κυανέρυθρους ενόψει της έναρξης του EuroCup στις αρχές Νοεμβρίου.

Το Eurosport που μεταδίδει από το 2002 τους αγώνες της διοργάνωσης και πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία του με την Ευρωλίγκα για τρία ακόμη χρόνια θα πάρει πλάνα από την προπόνηση και θα πάρει συνεντεύξεις από τον προπονητή της ομάδας Θανάση Σκουρτόπουλο, τον αρχηγό Μάριο Μπατή, τον διεθνή σέντερ Βασίλη Καββαδά και τον Αμερικανό σέντερ Κρις Μπούκερ.

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα