17.2 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το Vouliwatch απόψε στη Νέα Σμύρνη – Γνωστοί βουλευτές και επιστήμονες στη διάθεση του κοινού

αρχείο λήψης (2)Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα δράση θα λάβει χώρα απόψε στη Νέα Σμύρνη, στον Πολυχώρο “Γαλαξίας” στις 19:30.

Το Vouliwatch, η πρώτη ελληνική ψηφιακή πλατφόρμα που μας δίνει τη δυνατότητα να να επικοινωνήσουμε, να αξιολογήσουμε και να ελέγξουμε τους Έλληνες βουλευτές και ευρωβουλευτές, διοργανώνει το «Vouliwatch 2ο Πολιτικό Εργαστήρι» με τίτλο «Σχέδιο Νόμου για τον Αιγιαλό και την Παραλία: Ανάπτυξη ή Περιβαλλοντική Υποβάθμιση»

10541913_10204320110786869_1865077098_n

Το Vouliwatch έρχεται απόψε, Δευτέρα 21/7, στο Δημοτικό Πολυχώρο “Γαλαξίας”, 19:30-21:30

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν οι: 1)Άδωνις Γεωργιάδης (ΝΔ), 2) Στέφανος Σαμοϊλης (ΣΥΡΙΖΑ) 3) Κωνσταντίνος Σερράος (Αναπ. Καθηγητής στον Τομέα Πολεοδομίας Χωροταξίας στο ΕΜΠ) 4) Γιώργος Χασιώτης (Νομικός συντονιστής του WWF Ελλάς)

Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο δημοσιογράφος Αργύρης Δεμερτζής (Ελευθεροτυπία).

Το Vouliwatch στοχεύει στην ανάδειξη επίκαιρων θεμάτων προς συζήτηση, με στόχο αυτά στη συνέχεια να “μεταφέρονται” σε φυσικό χώρο, με τη μορφή πολιτικού εργαστηρίου και την παρουσία πολιτικών και πολιτών. Έτσι, το “Θέμα του Μήνα”, μια ξεχωριστή λειτουργία της πλατφόρμας, για αυτό το μήνα, φιλοξενεί απόψεις και ιδέες πολιτών στο παραπάνω ερώτημα.

Από τον Ιούνιο και για τους καλοκαιρινούς μήνες, το Vouliwatch αναδεικνύει προς συζήτηση και σχολιασμό του θέμα του του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών «Οριοθέτηση, διαχείριση και προστασία αιγιαλού και παραλίας», το οποίο προκάλεσε έντονη συζήτηση κατά την περίοδο που βρέθηκε σε δημόσια διαβούλευση. Το Vouliwatch.gr επιθυμεί να βάλει το δικό του λιθαράκι στην αποσαφήνιση των προθέσεων του νομοσχεδίου και να δώσει βήμα έκφρασης σε πολίτες, πολιτικούς και σε οργανώσεις να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους, προσθέτοντας σε όσα έχουν ήδη κατατεθεί στην διαδικασία της διαβούλευσης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Νέας Σμύρνης 

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα