19.2 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Φυλακές Κορυδαλλού: Στο ίδιο κελί ο Μπάμπης με τον Φουρθιώτη

Από κοντά έζησε μέσα στη VIP πτέρυγα o Μένιος τον Μπάμπη όπως είπε πρόσφατα σε γνωστή εφημερίδα.

«Με τον Μπάμπη δουλεύαμε μαζί στην καντίνα γιατί εγώ έκανα πολλά πράγματα. Ήμουν καθαριστής στην καντίνα και επειδή έχω τελειώσει και κομμωτική, τους κούρευα. Τον έχω κουρέψει τον Μπάμπη. Δεν ήμασταν κολλητοί, ήμασταν συνεργάτες λόγω δουλειάς. Αν παραβλέψω αυτό που έχει κάνει, γιατί εγώ δεν ρωτούσα και τι έχει κάνει ο καθένας, απλώς αυτός ήταν γνωστός από την τηλεόραση, με τους συγκρατούμενούς του είναι πάρα πολύ καλός. Ήσυχος και ευγενικός. Θέλει να προσφέρει. Επειδή εγώ δεν τρώω κρέας εδώ και 9 χρόνια, μου έδινε κουπόνι για ψάρι όταν είχε, με βοηθούσε στην καντίνα, μου έγραφε παραπάνω μπλοκάκι. Ήταν ό,τι πρέπει ως κρατούμενος».

Ο προφυλακισμένος σχεδιαστής ανέφερε ακόμα ότι ο Αναγνωστόπουλος μοιράζεται το κελί του με τον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη, που βρίσκεται στον Κορυδαλλό από το Πάσχα. «Είναι στο ίδιο κελί με τον Μένιο. Στο κελί Ζ1 μαζί με άλλους δύο. Ο Μπάμπης δεν μπορεί να βγει πια στο προαύλιο. Είχε γίνει αυτό με τις φωτογραφίες και δεν θέλει. Δεν έβγαινε έξω, μόνο στον εσωτερικό θάλαμο καθόταν, που είναι ένας διάδρομος και έχει καθιστικό». Σε ερώτηση για το αν ήταν επιλογή του πιλότου να μην προαυλίζεται, ο Κωνσταντίνος Μητροβγένης απάντησε: «Έχουν ακουστεί πολλά. Ότι ίσως δεν τον αφήνει η διευθύντρια, ακόμη και ο Μένιος. Αυτό όμως δεν το ξέρω. Έγινε επειδή είχαν βγει αυτές οι φωτογραφίες. Κάποια στιγμή, μια από απέναντι είχε φακό λες και ήταν για ποδοσφαιρικό αγώνα και τραβούσε. Τρελά πράγματα και έτσι δεν έβγαινε έξω».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Αναγνωστόπουλος δεν συζητάει με τους υπόλοιπους κρατούμενους για την άγρια δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν. «Τίποτα. Δεν λέει κουβέντα για αυτό. Είναι ήσυχος. Γενικά μέσα στη φυλακή δεν ρωτάμε. Είναι καλό να μη ρωτάς. Δουλεύει στην καντίνα. Τρώει μέσα στο κελί, περπατάει στον εσωτερικό θάλαμο και διαβάζει» πρόσθεσε ο 45χρονος σχεδιαστής, ενώ αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που αναφέρονταν στη φροντίδα που δείχνει ο δολοφόνος στις γάτες των φυλακών. «Επειδή εγώ είχα γατιά εκεί και μου είχε γεννήσει και μια γάτα, ήταν πολύ τρυφερός. Είναι πολύ αντιφατική αυτή η εικόνα, συγκριτικά με αυτό που έκανε. Έβγαζε μεγάλη τρυφερότητα στις γάτες».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα