19.2 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Χιονίζει έντονα και στη Νέα Σμύρνη, ώρα 9.00π.μ.

Σε λευκό κλοιό βρίσκεται η Πεντέλη από νωρίς το βράδυ όπου η χιονόπτωση ήταν ισχυρή, ενώ και στο Μαρούσι οι πολίτες ξύπνησαν βλέποντας να έχουν πιάσει χιόνι οι δρόμοι. Ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας άρχισε να χιονίζει λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα, με το θερμόμετρο να μην ξεπερνά τους 2 βαθμούς.

«Λόγω της σφοδρότητας του καιρικού φαινομένου και για λόγους ασφαλείας οδηγών και οχημάτων, η εθνική οδός από τον κόμβο Καλυφτάκη (Κηφισιά) έως τη Λαμία θα παραμείνει κλειστή. Οι οδηγοί ήδη με αναστροφή επιστρέφουν από τα σημεία εισόδου στον αυτοκινητόδρομο. Στο επόμενο τρίωρο θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση (από ώρα 05:30).»

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. Θεόδωρος Χρονόπουλος υπογράμμισε ότι η κατάσταση θα επαναξιολογηθεί σε νεότερη σύσκεψη που θα γίνει εντός των επόμενων ωρών και τόνισε ότι τα καιρικά φαινόμενα είναι ιδιαίτερα ισχυρά. Οι οδηγοί ήδη με αναστροφή επιστρέφουν από τα σημεία εισόδου στον αυτοκινητόδρομο.

Παράλληλα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, υποστήριξε ότι αρμοδιότητα για το άνοιγμα της Εθνικής Οδού είναι η διαχειρίστρια εταιρία, Νέα Οδός. Παράλληλα επεσήμανε πως αν συνεχιστεί η χιονόπτωση θα υπάρξουν προβλήματα.

(φωτο αρχείου)


Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/kakokairia-mideia-htypa-tin-attiki

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα