16.1 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

“ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΕΦΙΑΛΤΗ” ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ

The_Nightmare_Before_Christmas-208282943-largeΤο αριστούργημα του εκκεντρικού Tim Burton «Χριστουγεννιάτικος Εφιάλτης» παρουσιάζει η Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης, μέσα στο γιορτινό κλίμα, την Κυριακή 16/12.

Attacked by Christmas toys? That’s strange, that’s the second toy complaint we’ve had”.

Η κινηματογραφική ομάδα, στο πνεύμα της χριστουγεννιάτικης γιορτής των μαθητών (και ευρύτερα) της Εργατικής Λέσχης αυτή την Κυριακή 16/12, προβάλλει τον -κλασικό πια-“Χριστουγεννιάτικο Εφιάλτη” (The Nightmare Before Christmas, 1993), στις 21:00!

Υπόθεση: Ο Jack Skellington είναι ο Βασιλιάς του Halloween, ένα μέρος στο οποίο κυριαρχεί το black humor και η καθημερινή προετοιμασία για τη γιορτή του Halloween του επόμενου χρόνου. Όλα κυλούν με μεγάλη επιτυχία κάθε χρονιά, όμως ο Jack αισθάνεται ότι κάτι του λείπει. Ακροβατώντας ανάμεσα στην κατάθλιψη που του προκαλεί η ρουτίνα του Halloween και την περιέργεια για νέες ανακαλύψεις, βρίσκεται ξαφνικά στο χωριό του Αγιου Βασίλη. Βλέποντας για πρώτη φορά στη ζωή του το κλίμα των Χριστουγέννων, αποφασίζει να μεταφέρει τις νέες ιδέες για γιορτή πίσω στο Halloween. Η φρικώδης νοοτροπία των συμπολιτών του όμως (ανάμεσα στους οποίους περιλαμβάνονται βρικόλακες, μάγισσες και λυκάνθρωποι) σε συνδυασμό με την απαγωγή του Αγιου Βασίλη θα μετατρέψει την νεο-ανακαλυφθείσα από τον Jack γιορτή σε παταγώδη αποτυχία…

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα