3.6 C
Néa Smýrni
Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Όλοι οι υποψήφιοι του Σταύρου Τζουλάκη όπως ανακοινώθηκαν στον κινηματογράφο Σπόρτιγκ

logo parataxisΑθανασίου Νάσος– Από τους παλιότερους στα Δημοτικά πράγματα της πόλης μας, Αντιδήμαρχος – υπεύθυνος πολιτικής προστασίας.

Αλυκάτωρας Τρύφωνας– Δικηγόρος-Δημοτικός σύμβουλος, μέλος του Πολιτιστικού Οργανισμού.

Αναγνωστοπούλου Μαρία-Ένα από τα πολλά αξιόλογα νέα παιδιά που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο μας, Γραμματέας του Πολιτιστικού Οργανισμού, απόφοιτος του Πολιτικού τμήματος της Νομικής.

Απέργη Μαρία-Με την Μαρία είμαστε μαζί σε αγώνες για τη Νέα Σμύρνη από το 1999, με μεγάλη διαδρομή στα Δημοτικά, έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος, σήμερα δημοτική σύμβουλος από τον συνδυασμό «Νέα Σμύρνη – Αλλάζει» του Ανδρέα Νεφελούδη στον συνδυασμό μας.

Αργυρόπουλος Μένιος– Υπάλληλος Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Ενεργός Πολίτης της πόλης μας, με συμμετοχή για χρόνια σε συλλόγους γονέων.

Βενετσάνου Όλγα-Λογίστρια- Από τα ιδρυτικά στελέχη του φιλοζωικού κινήματος της πόλης μας.

Βλαζάκης Γιώργος– Δικηγόρος, Από τα πρώτα μέλη της ομάδας εθελοντών του Δήμου μας, συμμετέχει στην ομάδα βιβλίου.

Γαλανοπούλου Νόρα– Καθηγήτρια Φιλολόγος – Αντιδήμαρχος περιβάλλοντος και πρόεδρος του Νομικού Προσώπου της δευτεροβάθμιας, δημοτική σύμβουλος τα τελευταία 12 χρόνια.

Γάσπαρης Γιώργος– Έχει συνδέσει το όνομα του με κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Πανιωνίου στο μπάσκετ, υπήρξε μέλος της Εθνικής ομάδας αλλά και επιχειρηματίας στην πόλη μας.

Γιατζίδης Νότης– Πολιτικός επιστήμονας – Δημοτικός σύμβουλος, πρόεδρος της επιτροπής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης εκλέγεται για πολλά χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος.

Δεληγιάννη Κλαίρη – Καθηγήτρια,Φιλόλογος-Δημοτική σύμβουλος, Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόεδρος Συλλόγου Ηπειρωτών Νέας Σμύρνης.

Δημάκης Γιάννης – Απόστρατος Στρατηγός-Δημοτικός Σύμβουλος, Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου, εκλέχθηκε πριν από 4 χρόνια με την παράταξη του Στάθη Κούπα, σήμερα βρίσκεται στο συνδυασμό μας.

Ζαβός Αλέξανδρος– Καθηγητής Μαθηματικών σε σχολεία της πόλης μας, έχει διατελέσει Πρόεδρος του Ινστιτούτου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Κακαϊδής Νίκος– Εκπαιδευτικός-Λογοτέχνης. Μέλος σε επιτροπές του Δήμου μας επί πολλά χρόνια.

Καλφοπούλου Πόπη– Δημοσιογράφος, με μεγάλη και ενεργή συμμετοχή σε συλλόγους, φορείς και συλλογικότητες της πόλης μας.

Καραγιάννης Ανδρέας– Φοιτητής Δημοσιογραφίας-Ενεργό μέλος του συνδέσμου φιλάθλων του Πανιωνίου «Πάνθηρες» κι αυτός από τα νέα παιδιά του ψηφοδελτίου μας.

Καρικόπουλος Διαμαντής – Από τους παλιότερους επαγγελματίες στη Νέα Σμύρνη, υποψήφιος μαζί μας και στις προηγούμενες εκλογές.

Καρυοφύλλη Ιωάννα – Διευθυντικό στέλεχος στο Υπουργείου Πολιτισμού, γνωστή πανελλαδικά για την προσφορά της στον Αθλητισμό, Αντιπρόεδρος στην Ελληνική Παραολυμπιακή επιτροπή, Γενική Γραμματέας στο Φιλανθρωπικό σωματείο «Καλλιπάτειρα»

Κολλιοπούλου Μάρθα– Δραστηριοποιήθηκε στα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημ.Σχολείου, του 3ου Γυμνασίου και Λυκείου και στην Ένωση Γονέων.
Υπήρξε υποψήφια δημοτική σύμβουλος 2 φορές,  αγαπάει τα παιδιά,  είναι ζωόφιλη και πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στη Νέα Σμύρνη που λατρεύει.Στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό του «Στάθη Κούπα» αυτή τη φορά μαζί μας.

Κονιδάρης Διονύσης– Επαγγελματίας – Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος, είμαστε μαζί στο Δήμο με το Διονύση, 12 χρόνια όσα είναι και δημοτικός σύμβουλος.

Κοτσαμπάς Γιάννης– Δημοτικός υπάλληλος, από τα νέα παιδιά του συνδυασμού, απόφοιτος του Πολυτεχνείου.

Κούπας Στάθης -επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης,μαθηματικός-δημοτικός σύμβουλος για πολλά χρόνια στην πόλη μας.

Κρικρής Γιώργος– Ψυχολόγος, άξιος εκπρόσωπος της νέας γενιάς αφού είναι ο νεότερος εν ενεργεία Δημοτικός μας σύμβουλος- Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού- υπεύθυνος εκ μέρους του Δήμου για τη λειτουργία του Σύγχρονου Λαϊκού Πανεπιστημίου

Κρικώνη Στέλλα– Διευθύντρια ΙΚΑ-Ενεργή πολίτης της πόλης μας, με μακροχρόνια συμμετοχή στο γονεϊκό κίνημα.

Κυρούδης Θεόδωρος– συνταξιούχος του ΟΤΕ, Μέλος σε Νομικά Πρόσωπα, στην Εθνική Στέγη και στο Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης για πολλά χρόνια, ήταν στο συνδυασμό και πριν 4 χρόνια.

Λαδόπουλος Πάνος – Φαρμακοποιός με έντονη συνδικαλιστική δράση, μία από τις πιο γνωστές προσωπικότητες στην Άνω Νέα Σμύρνη, έχει διατελέσει μέλος σε διάφορες επιτροπές της πολιτείας.

Μιχαλακόπουλος Κώστας– Διευθυντής του 3ου Λυκείου- Με μεγάλη προσφορά κι αυτός για χρόνια μέσα από την εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης μας.

Μπαβέα Μπετίνα– Γιατρός – Παθολόγος, με μεγάλη συνδικαλιστική δράση. Μέλος της ομάδας εθελοντών γιατρών Αιγαίου.

Μπακαλοπούλου Μαριέττα– Πολιτική επιστήμονας, μία από τις πιο δραστήριες παρουσίες της παράταξης σε επίπεδο νέων ανθρώπων, μέλος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου μας με πλήθος προτάσεων και ιδεών για την πολη μας.

Ναλιτζής Δημήτρης– Το ποδοσφαιρικό σύμβολο των απανταχού Πανιώνιων, ο άνθρωπος που έχει γράψει το όνομα του με τα πιο χρυσά γράμματα στην ιστορία του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου.

Νάνου Δήμητρα– Δικηγόρος, Δημοτική σύμβουλος εκλεγμένη με την παράταξη του Στάθη Κούπα, διετέλεσε μέλος του Ο.Ν.Α. με μεγάλη δραστηριότητα και προτάσεις στην τετραετία και η Δήμητρα έχει συστρατευτεί μαζί μας.

Οικονόμου Αγησίλαος – Καθηγητής Πανεπιστημίου. Περιβαλλοντολόγος, με σειρά προτάσεων για την βελτίωση της ποιότητας ζωής της πόλης μας.

Παπαλεξάνδρου Ηλίας – Πολιτικός Επιστήμων, τραπεζικό στέλεχος, πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου.

Περαθωράκης Νικήτας– Ελεύθερος Επαγγελματίας-Μέλος της Ένωσης Κρητών, ήταν μαζί μας και στην προηγούμενη μας θητείας.

Παντελέων Πόπη– Με πλούσια δράση σε συλλογικότητες και φορείς της πόλης μας, επικεφαλής και συντονίστρια των προγραμμάτων της Λαϊκής Επιμόρφωσης στη Νότια Αθήνα.

Πλατσής Ιάσων– Ασφαλιστής-Μαζί μας και προηγούμενο ψηφοδέλτιο, μέλος σε συλλόγους αλλά και στην ομοσπονδία του Βόλλευ.

Πλιάτσικας Ανδρέας– Ένας ακόμα νέος επιστήμονας, Χημικός Μηχανικός και ιδιωτικός υπάλληλος.

Πούλιος Κώστας– δημοτικός σύμβουλος, Πρόεδρος του Δημοτικού μας Συμβουλίου.

Πράπας Στάθης– Συνταξιούχος της Ολυμπιακής, Άλλο ένα μέλος που στελέχωσε το ψηφοδέλτιο μας και στην προηγούμενη θητεία, μέλος σε επιτροπές του Δήμου, πρώην πρόεδρος της Ένωσης Γονέων.

Ρόκκου Ρουμπίνη-πρώην στέλεχος ΗΔΙΚΑ,πληροφορικός-προέρχεται από την παράταξη του Σταθή Κούπα

Σερέτη Βάσια– Αρχιτεκτόνισσα, Άλλη μια νέα επιστήμονας που είναι και αυτή τη φορά μαζί μας, είναι μέλος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου μας.

Σιάγκας Λάζαρος – Ηλεκτρονικός Μηχανικός στην Πολιτική Αεροπορία, δραστήριο μέλος στο οικολογικό κίνημα και στους Οικολόγους Πράσινους.

Σιούμπουρας Κωνσταντίνος– Από τη νεολαία μας και αυτός, νέος σε ηλικία αλλά έμπειρος σε μαζικές δράσεις αλλά και στην μάχιμη δημοσιογραφία.

Σιούτας Νίκος – Ο δάσκαλος που έχει γνωρίσει όλη η Ελλάδα μέσα από τη δουλειά του στο 4ο δημοτικό, με τεράστιο έργο και προτάσεις στον εκπαιδευτικό χώρο. Διευθυντής του 4ου δημοτικού, διδάκτορας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Σουλιώτης Γιώργος– Χειριστής αεροσκαφών, με έντονη πολιτική δράση για χρόνια μέλος των συλλόγων γονέων.

Συρίγος Πολύδωρος– Είμαστε μαζί με τον Πολ από το 1999, αντιδήμαρχος Αθλητισμού, είναι ο άνθρωπος που έχει δημιουργήσει και έχει εμπνευστεί καθετί που έχει σχέση με τον αθλητισμό στην πόλη μας.

Στακιάς Κώστας-Επιχειρηματίας, στέλεχος προερχόμενο από την παράταξη του κ. Κούπα

Τζαννής Γιάννης– Συνταξιούχος της Ολυμπιακής, αντιπρόεδρος του Μίλωνα, εκπρόσωπος του Μίλωνα στο ψηφοδέλτιο μας με τεράστια πορεία και δράση σε συνδικαλιστικούς και αθλητικούς φορείς και χώρους.

Τζινούδη Ρούσα– Λογίστρια, Πρόεδρος σε σχολικές επιτροπές, μέλος του Δ.Σ. της ένωσης γονέων.

Τζωρτζάτος Ανδρέας – Μηχανολόγος Μηχανικός, άλλος ένας ενεργός πολίτης της πόλης μας.

Τσιάπης Παναγιώτης – Επιχειρηματίας της πόλης μας. Το όνομα – ιστορία για το κέντρο της Νέας Σμύρνης. Μέλος για χρόνια στο Δ.Σ. του Πανιωνίου, μέλος του Εμπορικού Συλλόγου της Νέας Σμύρνης, έρχεται στο συνδυασμό μας από την παράταξη «Η Νέα Σμύρνη Αλλάζει» του Ανδρέα Νεφελούδη.

Τσουράκης Κώστας – Αντιδήμαρχος Δημοτικής Περιουσίας- Πρόεδρος στη σχολική Επιτροπή του συγκροτήματος Νικομηδείας με σημαντική παρουσία στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Χαραλαμπίδου Ευγενία– Ιδιωτική υπάλληλος.Με μεγάλη και ενεργή συμμετοχή σε συλλόγους, φορείς και συλλογικότητες της πόλης μας.

Χαντζατουριάν Βαγγέλης– Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, ο άνθρωπος που άλλαξε τον πολιτισμό στην πόλη μας.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8,118ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα