22.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Όταν ο Πανιώνιος βρέθηκε μια ανάσα από το να αποκτήσει Σάλαχ και Τάντις-Διαβάστε την ιστορία

Με αφορμή την καταπληκτική εμφάνιση που πραγματοποίησε το βράδυ της περασμένης Τρίτης (5/3) ο Ντούσαν Τάντιτς στο Ρεάλ Μαδρίτης – Άγιαξ (1-4), τοSport24.gr έφερε στο φως το ενδιαφέρον που είχε εκφράσει πριν από δέκα χρόνια ο Πανιώνιος για τον Σέρβο μεσοεπιθετικό, δίχως τελικά να προχωρήσει η μεταγραφή, κατά τη θητεία του Κωνσταντίνου Τσακίρη στη διοικητική ηγεσία του Ιστορικού.

Ο Τσακίρης, μία μέρα μετά, τοποθετήθηκε για το συγκεκριμένο ζήτημα, θέλοντας να εξηγήσει πως ενώ πράγματι υπήρξε ενδιαφέρον της ομάδας του μέσω των σκάουτς της ΠΑΕ, στον ίδιο ουδέποτε τέθηκε το ζήτημα να δώσει χρήματα για να τον αποκτήσει. Ο 47χρονος επιχειρηματίας σχολίασε τα εξής αναφορικά με τον 30χρονο μεσοεπιθετικό του Άγιαξ:

Είναι αλήθεια πως ο Φαμέλης είχε δει τον Τάντιτς και άρεσε τόσο σε αυτόν όσο και στον Παυλόπουλο. Όμως οι Σέρβοι ζητούσαν 1.5 εκατ. ευρώ και ο παίκτης δεν ήθελε να έρθει Ελλάδα στον ΠΓΣΣ. Το θέμα λοιπόν δεν τέθηκε ποτέ προς απόφαση. Μάλιστα εγώ προσωπικά δεν ενημερώθηκα ποτέ, πόσω μάλλον δεν κλήθηκα σε δίλημμα να αποφασίσω Ρεκόμπα ή Τάντιτς”.

Ο πρώην ιδιοκτήτης του Πανιωνίου στην επικοινωνία που είχαμε με αφορμή τον Ντούσαν Τάντιτς, πραγματοποίησε μια απίθανη αποκάλυψη, την οποία αξίζει να διαβάσετε. Σας παραθέτουμε την απίστευτη ιστορία που μας διηγήθηκε:

Το 2010 που χώρισα και αποχώρησα και από τον Πανιώνιο, ήμουν κάθε βράδυ έξω. Είχα γνωρίσει κάποια παιδιά σε πολύ γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας. Θαμώνας του μαγαζιού ήταν ένας Αιγύπτιος, του οποίου η οικογένεια φημολογείτο ότι είχε πολλά λεφτά και πως οι δικοί του τού έδιναν χρήματα για να ζήσει στην Αθήνα. Ήταν κάθε βράδυ στο ίδιο μαγαζί. Δεν είχε τύχει να μιλήσω μαζί του, αλλά τον ήξερα φυσιογνωμικά. Κάποιο βράδυ, έρχεται ένας του μαγαζιού και μου λέει ότι ο Αιγύπτιος θέλει να αγοράσει το κότερό σου. Του απάντησα ότι το κότερό μου είναι επαγγελματικό, ότι δεν το δίνω για πλάκα και πως το ενοίκιό του την ημέρα κάνει 20.000 ευρώ. Μου είπαν ότι είχε τα χρήματα για να το νοικιάσει.

Πράγματι, το νοικιάζει για μια εβδομάδα και δίνει όλα τα χρήματα, παρότι αμφέβαλλα γι’ αυτόν. Μετά από καιρό, έρχεται ένας άλλος του μαγαζιού και μου μεταφέρει ότι ο Αιγύπτιος έχει έναν παικταρά και πως θέλει να τον φέρει στην Ελλάδα. Ότι ο παίκτης δεν έχει ανάγκη από χρήματα, αλλά να πάει σε καλύτερο πρωτάθλημα από αυτό της Αιγύπτου. Του απαντάω τότε: «Και τι να κάνω εγώ τον παικταρά; Έχω φύγει από τον Πανιώνιο, το τελευταίο που θέλω είναι να ασχοληθώ ξανά με τη μπάλα, χώρια ότι είμαστε σε nightclub. Εδώ θα κάνουμε τη μεταγραφή;». Εγώ έφυγα από τον Πανιώνιο τον Οκτώβριο του 2010 και όλο αυτό έγινε τον χειμώνα του 2010-2011, δηλαδή λίγους μήνες μετά”.

Ο Τσακίρης, τελικά, δεν ασχολήθηκε ποτέ με τον “Αιγύπτιο παικταρά”, για τον οποίο ούτε το όνομά του μπήκε στη διαδικασία να ρωτήσει, και εννέα χρόνια μετά παραδέχεται στο Sport24.gr, αφού έκανε αργότερα την έρευνά του, πως ο ποδοσφαιριστής που του είχε προταθεί και δεν ασχολήθηκε ήταν ο σούπερ σταρ της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ!

Ο 26χρονος πια Σαλάχ, έφυγε τελικά από την Αίγυπτο το 2012, παίρνοντας μεταγραφή από την Al Mokawloon Al Arab στην ελβετική Βασιλεία. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Τσέλσι, Φιορεντίνα, Ρόμα και Λίβερπουλ. Πέρυσι 32 γκολ στην Premier League και φέτος 20 γκολ σε 38 παιχνίδια με τους “ρεντς”. Ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα