17.2 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Άδωνις Γεωργιάδης: Νονός εν μέσω lockdown

Ήταν το πρωί της Κυριακής, 14 Μαρτίου του 2021, όταν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, έκανε μια ανάρτηση που έμελλε να ξεσηκώσει «θύελλα» αντιδράσεων.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του στο Facebook, ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε γνωστό πως έγινε νονός σε βάφτιση που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Διονυσίου Αεροπαγίτου, στην Αθήνα. Η είδηση προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς, σύμφωνα με την ΚΥΑ που βρίσκεται σε ισχύ, στην Αττική δεν επιτρέπονται βαπτίσεις.

«Είχα την Τιμή να βαφτίσω ένα πανέμορφο αγοράκι, τον μικρό Νικόλαο, στον Ι.Ν. του Διονυσίου του Αρεοπαγίτου στην Αθήνα (σε άδειο Ναό λόγω του ιού δυστυχώς). Συγκινούμαι πολύ όταν σκέφτομαι ότι ένας ακόμη πιστός Χριστιανός Ορθόδοξος προστέθηκε στο Σώμα της Εκκλησίας μας. Καλότυχος!», έγραψε ο υπουργός στην ανάρτησή του.

Η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Δέσποινα Κουτσούμπα, σχολίασε το γεγονός με την παρακάτω ανάρτηση: «Ενα θέμα με την ισονομία το έχουμε σε αυτή τη χώρα ε; χτεσινό ποστ του AdonisGeorgiadi. Μόνο που σύμφωνα με την ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ. οικ.14453/5.3.2021 οι βαφτίσεις στην Αττική δεν επιτρέπονται. Για τα μέλη της ΝΔ ισχύει άλλη ΚΥΑ;», με τον Άδωνι Γεωργιάδη να απαντά: «Κυρία Κουτσούμπα θα σας λυπήσω αλλά για τη συγκεκριμένη βάπτιση η οικογένεια για σοβαρούς οικογενειακούς της λόγους έκανε αίτηση και έλαβε άδεια για την πραγματοποίησή της την συγκεκριμένη μέρα και ώρα. Η άδεια έχει ημερομηνία 05/03/2021 και εξεδόθη από την Πολιτική Προστασία».

δείτε περισσότερα https://www.newsit.gr/politikh/adonis-georgiadis-nonos-en-meso-lockdown-kai-kolasi-i-apantisi-tou/3241024/

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα