14.6 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Άλλη μια δραστήρια νέα επιστήμονας ενισχύει το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου, Σταύρου Τζουλάκη

 

taraniΗ Ευγενία Ταράνη, 24 μόλις ετών, αποτελεί ένα από τα πιο ‘φρέσκα’ ενεργά μέλη της παράταξης ‘Νέα Σμύρνη – Πόλη Πρότυπο’ του Σταύρου Τζουλάκη, στην οποία εισήλθε φέτος πολύ δυναμικά, με απαράμιλλη θετική ενέργεια και πολλά υποσχόμενη αισιοδοξία για την ανέλιξη του Δήμου μας.

Γέννημα – θρέμμα του Δήμου Νέας Σμύρνης, η Ευγενία αποφοίτησε το έτος 2007 από το 5ο Λύκειο Ν. Σμύρνης, ενώ συνέχισε δυναμικά τις ανώτερες σπουδές της στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου και αποφοίτησε με άριστα, το έτος 2011.

Το ίδιο έτος, η Ευγενία μετουσίωσε τη μέχρι τότε θεωρία σε πράξη, ξεκινώντας την πρακτική της άσκηση στην Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος, ενώ επέδειξε τις οργανωτικές της ικανότητες και τη συνεπή της υπευθυνότητα, διατελώντας Τομεάρχης κατά την Γενική Απογραφή Πληθυσμού και Κτιρίων .

Ένα χρόνο μετά, το 2012, και έχοντας πάντα στο αίμα της το γλυκό μικρόβιο της δικηγορίας, έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο, ξεκινώντας να εργάζεται για ένα και πλέον έτος σε κεντρικό δικηγορικό γραφείο ,ενώ παράλληλα ασχολήθηκε με το μάρκετιγκ και τις δημόσιες σχέσεις, αναλαμβάνοντας την οργάνωση και διαχείριση διαφημιστικών site πωλήσεων, μέσω των οποίων προωθούσε δυναμικά σειρά προϊόντων και υπηρεσιών.

Ευχάριστα ανήσυχο πνεύμα, η Ευγενία έβγαλε επίσημα εισιτήριο για το γοητευτικό χώρο της Νομικής επιστήμης, αποφοιτώντας από το τμήμα Νομικής, του European University of Cyprus, ενώ πλέον αποτελεί ενεργό μέλος της ELSA CYPRUS, Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ασκουμένων Δικηγόρων.

Σήμερα, καλείται να σταθεί αντάξια της υποψηφιότητάς της στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, καθόσον το νεαρό της ηλικίας της και η ακούραστη επιθυμία της για έμπρακτες και χειροπιαστές αλλαγές στο Δήμο μας, ανοίγει έναν καινούριο δρόμο σε καινοτόμες υλοποιήσιμες ιδέες για μια όμορφη Νέα Σμύρνη, που θα αφουγκράζεται τις ανάγκες των δημοτών της και θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους.

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα