23 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Έντονες διαμαρτυρίες κατοίκων για κολονάκια που τοποθετήθηκαν εν μια νυκτί – “Εξαφανίζονται θέσεις parking δίχως συγκεκριμένο λόγο”

Με έντονη έκπληξη και θυμό αντιμετώπισαν οι κάτοικοι που είδαν να έχουν τοποθετηθεί κολονάκια σε ένα δρόμο και μόνο σε ολόκληρη την περιοχή, όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι.

Πιο συγκεκριμένα με μήνυμά του στην ιστοσελίδα μας ο Σ.Κ. , καταγγέλλει πως στη οδό Κασάμπα (στη συμβολή με την Ικονίου κάθετα στην Ελ. Βενιζέλου) τοποθετήθηκαν στο πεζοδρόμιο κολονάκια κάνοντας την υπόθεση πάρκινγκ από δύσκολη που ήταν προηγουμένως ούτως ή άλλως σε όνειρο θερινής νυκτός.

Μάλιστα εκφράζονται απορίες πως είναι δυνατόν ξαφνικά και μετά από τόσα χρόνια να γίνεται από το δήμο μια τέτοιου είδους κίνηση μεμονωμένα και αποσπασματικά χωρίς να ακολουθήσει αντίστοιχη παρέμβαση και σε άλλους δρόμους, κάνοντας μάλιστα δεύτερες σκέψεις για την προέλευση της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας.

Η ουσία όπως τονίζει ο Σ.Κ. είναι πως “Ακυρώθηκαν δεκάδες θέσεις πάρκινγκ και χρειάζεται να ψάχνουμε για πολύ ώρα μάταια, ενώ σε άλλες γειτονιές της περιοχής με τα ίδια χαρακτηριστικά δεν έχουν γίνει τέτοιες ενέργειες. Μήπως κάποιος περίεργος κάτοικος απλά κάνει το καπρίτσιο του?¨

Καλό θα ήταν η συγκεκριμένη υπηρεσία του δήμου να εξηγήσει αν θα ακολουθήσουν αντίστοιχες ενέργειες και στην υπόλοιπη Ν. Σμύρνη και για ποιο λόγο έγινε η συγκεκριμένη παρέμβαση.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα