23 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ακροδεξιοί ξυλοκόπησαν δημοσιογράφο της Deutsche Welle στο συλλαλητήριο που έγινε στο Σύνταγμα για το προσφυγικό

Ομάδα ακροδεξιών ξυλοκόπησε τον δημοσιογράφο της Deutse Welle, Θωμά Ιακόμπι κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου που έγινε το πρωί της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας κατά των προσφύγων και μεταναστών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες πλησίασαν το θύμα, που έχει σκηνοθετήσει ντοκιμαντέρ για τη δράση της Χρυσής Αυγής, και του ζήτησαν τα στοιχεία της ταυτότητάς του.
Ο φωτορεπόρτερ της Deutche Welle κάλυπτε τη συγκέντρωση και σύμφωνα με όσα ανέφεραν αστυνομικές πηγές στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, δέχτηκε ξαφνικά επίθεση από άγνωστα άτομα, μόλις τον είδαν να τραβάει φωτογραφίες από το συλλαλητήριο.

ÓõãêÝíôñùóç ãéá ôï ìåôáíáóôåõôéêü,åíÜíôéá óå ìåôáíÜóôåò êáé ðñüóöõãåò,äéïñãÜíùíåé óÞìåñá óôï Óýíôáãìá ðñùôïâïõëßá ðïõ äåí Ý÷åé ôçí óôÞñéîç êáíåíüò ðïëéôéêïý öïñÝá êáé êáé óýìöùíá ìå ôïõò äéïñãáíùôÝò, óôï÷åýåé íá åõáéóèçôïðïéÞóåé ôçí êïéíÞ ãíþìç áëëÜ êáé íá ðéÝóåé ôçí ðïëéôåßá íá ðÜñåé Üìåóá ìÝôñá , ÓÜââáôï 19 Éáíïõáñßïõ 2020 (EUROKINISSI / ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Κατά τις ίδιες πηγές, όταν έσπευσαν αστυνομικοί στο σημείο για να τον βοηθήσουν εκείνος τούς είπε ότι επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του και πως πρόκειται να καταθέσει μήνυση.

Η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε κάποια προσαγωγή έως αυτήν την ώρα.


Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα