24.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανακοίνωση Πανιωνίου για την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με τα γεγονότα της Κυριακής

paniwnΜε έκπληξη πληροφορηθήκαμε την απρόκλητη προσαγωγή μελών της Διοίκησης, καθώς και μελών και φίλων του Συλλόγου, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου και την παρουσίαση του γεγονότος, από μερίδα του Τύπου, ως ‘σύλληψη οπλισμένων οπαδών’!

Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι τόσο το γεγονός, όσο και η παρουσίασή του συνιστά πρωτοφανή διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Για την αποκατάσταση της αλήθειας δηλώνουμε τα εξής:

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου η ομάδα Βόλεϊ του Συλλόγου έδινε αγώνα στην Αίγινα με την ομάδα του Σαρωνικού. Η διοίκηση του νησιωτικού σωματείου, όπως αποδεικνύεται από την επικοινωνία στη διάρκεια όλης της εβδομάδας, προσκάλεσε τους φίλους του Πανιωνίου να παραστούν στο παιχνίδι, θέλοντας να τιμήσει τον Σύλλογο που έφερε το Άθλημα στην Ελλάδα και να προχωρήσουμε στην αδελφοποίηση των δύο Συλλόγων. Ο Πανιώνιος ανταποκρίθηκε, άμεσα, στο αίτημα και φρόντισε να συνοδέψουν την αποστολή της ομάδας τόσο οι Έφοροι του Τμήματος, όσο και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου, καθώς και μέλος της Διοικητικής Γραμματείας προκειμένου να παραλάβουν τις τιμητικές πλακέτες και να μεριμνήσουν για την ομαλή μετάβαση των εκδρομέων. Να σημειωθεί εδώ ότι πέραν των φιλάθλων που θα συνόδευαν την αποστολή θα ήταν παρόντες στην Αίγινα και οι αθλητές του Τμήματος Ενηλίκων Βόλεϊ, προκειμένου να παρουσιάσουν τις προσπάθειες που κάνει ο Πανιώνιος για την Άθληση σε κάθε ηλικία.

Από όσα πληροφορηθήκαμε, την ώρα που η αποστολή των φιλάθλων ετοιμαζόταν για αναχώρηση, περί την 10η πρωινή, εμφανίστηκαν αστυνομικές δυνάμεις και τους προσήγαγαν, παρουσιάζοντάς τους ως ‘επικίνδυνους και οπλισμένους οπαδούς’(!!) και συνεχίζουν να τους κρατούν με έωλες και ανυπόστατες κατηγορίες.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι η κράτηση μέλους του ΔΣ του Συλλόγου καθώς και Εφόρων του Βόλεϊ, του μέλους της Γραμματείας και των φίλων του Πανιωνίου προξενεί αισθήματα βαθύτατης αγανάκτησης σε όλους τους φίλους του Συλλόγου και του Αθλητισμού.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα