22.8 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ Πανιώνιος ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας για την οικονομική στήριξη του, καθώς εξασφαλίστηκε η φορολογική και η ασφαλιστική ενημερότητα, οι οποίες ήταν απαραίτητες για την συμμετοχή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα. Παράλληλα, απευθύνεται μήνυμα προς τον Κ. Τσακίρη. Σήμερα, είναι η επίσημη πρώτη της ομάδας μας με τον Άρη, στη Νέα Σμύρνη, ενώ όσον αφορά το μπάσκετ έγινε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου στην πρώτη φάση ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως μετά από αγωνιώδεις προσπάθειες κατάφερε να εξασφαλίσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Αισθανόμαστε πλέον την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τα μέλη του προπονητικού επιτελείου, τους ποδοσφαιριστές και το υπαλληλικό προσωπικό για την υπομονή που έχουν επιδείξει όλους αυτούς τους μήνες.

Φυσικά ευχαριστούμε και όλους τους οπαδούς της ομάδας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, καθώς και όλους τους επώνυμους Πανιώνιους που στήριξαν σύμφωνα με την οικονομική τους δυνατότητα τις προσπάθειές μας.

Παράλληλα και χωρίς κανένα απολύτως ίχνος ειρωνείας, ευχαριστούμε και τον πρώην μεγαλομέτοχο της ομάδας, κ. Κωνσταντίνο Τσακίρη, για τη διάθεση που επέδειξε να βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, αλλά που δυστυχώς, λόγω ενός εντελώς τυχαίου γεγονότος δεν κατέστη τελικά δυνατόν να προσφέρει την βοήθειά του. Είμαστε όμως σίγουροι, πως στο μέλλον θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειές μας διαπιστώνοντας και ο ίδιος πως οι προθέσεις είναι για το καλό και μόνο του συλλόγου. Αλλωστε, δεν είμαστε επαγγελματίες παράγοντες και δεν θέλουμε να γίνουμε.

Είναι δε αυτονόητο πως θα υποβάλλουμε τις παραιτήσεις μας, αλλά και θα έχει την πλήρη στήριξή μας, εάν αποφασίσει να επιστρέψει στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ. Σε κάθε περίπτωση τον περιμένουμε τη Δευτέρα στο γήπεδο για να παρακολουθήσουμε το παιχνίδι με τον Άρη.

Παράλληλα καλούμε όλο τον κόσμο μας, για να στηρίξουμε την ομάδα και τα νέα παιδιά της, για την κατάκτηση της νίκης σε ένα παιχνίδι που σηματοδοτεί την απαρχή μίας δύσκολης χρονιάς.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα