14.6 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αποκλειστική φωτογραφία:Έκλεψαν το αμάξι, έκαναν ληστεία και μετά το έκαψαν στην οδό Μηδείας

Τρομακτικό βράδυ είχε ο νεαρός οδηγός και η συνοδηγός. Ενώ γυρνούσαν σπίτι τους, άγνωστοι τους σταμάτησαν και τους έβγαλαν έξω από το αμάξι με απειλή όπλου. Σήμερα το πρωί είδαν το αμάξι όπως φαίνεται στην φωτογραφία. Από την μανία των δραστών δεν γλίτωσε και το αυτοκίνητο ενός μεσήλικα που κατοικεί στη γειτονιά.

Ένοπλη απόπειρα ληστείας σημειώθηκε με το Toyota Starlet στη 01:30 τα ξημερώματα σε μίνι μάρκετ της οδού Ζησιμοπούλου 92 στο Παλαιό Φάληρο.

Τα δύο άτομα εισέβαλαν στο κατάστημα και υπό την απειλή αυτόματων όπλων προσπάθησαν να αποσπάσουν χρήματα από το ταμείο.

Εκείνη την ώρα στο μίνι μάρκετ βρίσκονταν ο ιδιοκτήτης του και ένας υπάλληλος, οι οποίοι συνεπλάκησαν με τους δράστες και ακινητοποίησαν τον έναν.

Ο δεύτερος κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται από τις αρχές.Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και του δεύτερου ατόμου που συμμετείχε στην απόπειρα ληστείας.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής οι δράστες πυροβόλησαν τουλάχιστον οκτώ φορές στον αέρα, όπως προκύπτει απ’ τους κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα