24.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αποκλειστικό: Η δραματική ιστορία της Νεοσμυρνιώτισσας που βρήκε τραγικό θάνατο από το σατανιστή της Γλυφάδας

newego_LARGE_t_420_54362380_type12713Ενα οικογενειακό δράμα κρύβεται πίσω από τη 41χρονη άστεγη Ειρήνη Τσάβαρη που δολοφονήθηκε από τον 22χρονο σατανιστή την Κυριακή του Πάσχα. Η Ειρήνη μεγάλωσε στη Νέας Σμύρνης όπου έμενε με τον πατέρα της και τον αδελφό της. Ολα έδειχναν ότι την περίμενε ένα λαμπρό μέλλον. Αριστούχος στο σχολείο, σπούδασε στο πανεπιστήμιο και ήθελε να ασχοληθεί με τη διοίκηση επιχειρήσεων. Ομως, μία νεανική ερωτική απογοήτευση της άλλαξε τη ζωή.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, στην ηλικία των 24 ετών άρχισε να εκδηλώνει παρεκκλίνουσα συμπεριφορά (κυρίως επιθετική) και με πρωτοβουλία των γονέων της νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο. Εγκατέλειψε το οικογενειακό σπίτι και από το 1996 ήταν άστεγη μένοντας στην παραλία της Βουλιαγμένης. Οι δικοί της άνθρωποι προσπάθησαν να τη βοηθήσουν και απευθύνθηκαν σε γιατρούς, αλλά μάταια. Σιγά-σιγά η Ειρήνη αποξενώθηκε από την οικογένειά της και η ψυχική της υγεία γινόταν και πιο εύθραυστη. Από το 2008 είχε βρει καταφύγιο στο πάρκο Βάσως Κατράκη στη Γλυφάδα. Το ίδιο έτος νοσηλεύτηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Γλυφάδας και της εκκλησίας του Αγίου Κωνσταντίνου, που της πρόσφερε βοήθεια. Το 2009 επέστρεψε στο σπίτι των γονιών της στη Ν. Σμύρνη, ωστόσο, στις αρχές του 2013 ξαναέφυγε επιλέγοντας για «σπίτι» της το παγκάκι στο πάρκο της Γλυφάδας.

Συγκλονιστικά ήταν κι όσα δήλωσε ο πατέρας του θύματος, ο οποίος ακόμα και όταν άκουσε στις ειδήσεις για τη δολοφονία δεν ήξερε ότι ήταν η κόρη του. «Τα τελευταία χρόνια τριγυρνούσε σε πάρκα, πλατείες και σε άλλα σημεία στα νότια προάστια και προσπαθούσαμε να τη βρούμε να τη γυρίσουμε σπίτι. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να ξεπεράσει το πρόβλημα και μπλέξαμε με σκοπιμότητες γιατρών», ήταν τα λόγια του πατέρα της Ειρήνης.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα