13.4 C
Néa Smýrni
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Βασιλική Μιλλούση: Επιστρέφει στην ενεργό δράση ύστερα από 4 χρόνια – Το συγκινητικό μήνυμά της

Η Βασιλική Μιλλούση, ύστερα από 4 χρόνια, αποφάσισε να επανέλθει στην αγωνιστική δράση της ενόργανης γυμναστικής, με στόχο «να σπάσει τα στερεότυπα», όπως είπε στο συγκινητικό μήνυμά της που δημοσίευσε το Σάββατο (29/10) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής ανέφερε: «Σήμερα έχω να κάνω μια σημαντική, όμορφη ανακοίνωση για εμένα. Πρώτα θα ξεκινήσω με μία αναδρομή. Πριν από τέσσερα χρόνια, σας είχα ανακοινώσει μέσα από το instagram ότι σταματάω την ενεργό δράση σε επίπεδο πρωταθλητισμού, γιατί ήθελα και ήμουν έτοιμη να κάνω την οικογένειά μου και έπρεπε να δω τι θα κάνω επαγγελματικά. Είναι δύσκολο κατά τη διάρκεια του πρωταθλητισμού να τα κάνεις όλα αυτά».

Κατόπιν, η Βασιλική Μιλλούση πρόσθεσε: «Σήμερα, μετά από τέσσερα χρόνια, και ενώ έχω κάνει μία υπέροχη οικογένεια και ευχαριστώ τον Λευτέρη γι’ αυτό, έχω κάνει το όνειρό μου πραγματικότητα ανοίγοντας ένα υπέροχο γυμναστήριο όπου στεγάσαμε πολλά παιδάκια και ενώ ήμουν κάθε ημέρα εκεί και έκανα προπόνηση, αποφάσισα ότι μπορώ να κάνω προπόνηση για λίγο ακόμα. Δηλαδή, ότι μπορώ να κάνω πρωταθλητισμό για όσο αντέχουν το σώμα και η ψυχή μου ακόμα. Ξεκίνησα δειλά στο γυμναστήριο μαζί με τους υπόλοιπους ασκούμενους και έβλεπα ότι όσο περνούσε ο καιρός, μπορούσα. Και έλεγα γιατί μπορώ; Έχω μεγαλώσει. Είμαι μαμά με δύο παιδιά. Τρέχω με πολλές δουλειές».

Ακόμα, η αθλήτρια που έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες (Σίδνεϊ 2000, Λονδίνο 2012, Ρίο 2016), έθεσε τον πρώτο στόχο της, λέγοντας: «Γιατί ο αθλητισμός δεν έχει ηλικία. Γιατί ο πρωταθλητισμός μπορεί να μην έχει ηλικία. Τα θέλω και τα όρια δεν έχουν ηλικία. Έτσι, λοιπόν, και εγώ θα σας πάρω μαζί μου σε αυτό το ταξίδι με πρώτο στόχο το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, τον Απρίλιο, για να σπάσουμε μαζί κάθε ηλικιακό στερεότυπο. Να σπάσουμε το στερεότυπο ότι οι μαμάδες δεν μπορούν να κάνουν πρωταθλητισμό. Να σπάσουμε πολλά από αυτά τα στερεότυπα που δεν μας αρέσουν».

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα