24.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βούλιαξε η κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης στη χθεσινή μεγάλη συναυλία της Άννας Βίσση

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η συναυλία με την Αννα Βίσση που διοργάνωσε  ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Νέας Σμύρνης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Πρωτομαγιάς.

 Πάνω από 10 χιλιάδες άνθρωποι βρέθηκαν χθες το βράδυ  στην κεντρική πλατεία της πόλης για να ακούσουν την Αννα Βίσση να ξεδιπλώνει τη μουσική της διαδρομή από το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης του ’77 ως σήμερα, με σπουδαίες ερμηνείες, στη μοναδική καλοκαιρινή της συναυλία, ειδικά σχεδιασμένης για τον Δήμο Νέας Σμύρνης.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Βαγγέλης Χατζατουριάν ευχαρίστησε προσωπικά την τραγουδίστρια, λίγο πριν ανέβει στην σκηνή, για την αποδοχή της πρόσκλησης, ενώ απευθυνόμενος στον κόσμο που ξεπεράσε χθες κάθε προσδοκία προσέλευσης, τον ευχαρίστησε για τη δυναμική παρουσία του κάθε χρόνο στις εκδηλώσεις του Δήμου Νέας Σμύρνης. Όπως ανέφερε «η παρουσία σας μας δίνει έμπνευση και κίνητρο να συνεχίζουμε.»          

Οι εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Νέας Σμύρνης συνεχίζονται αύριο 10 Μαΐου, με τη συναυλία «Τα Σύμβολα της Σμύρνης», αφιερωμένη στην ιστορική διαδρομή της πόλης, με τον Πασχάλη Τόνιο, συνοδεία ζωντανής ορχήστρας και συνεχίζεται… νεανικά στις 11 Μαΐου με τους  Onirama και τον Μύρωνα Στρατή που  ξεκινούν την περιοδεία τους από την κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης.

Επίσης συνεχίζεται με επιτυχία η πρωτοποριακή έκθεση street photography που ξεκίνησεστις 6 Μαΐου με καμβά τα κάγκελα του Αλσους της πόλης και θέμα «Ματιές στη Νέα Σμύρνη». Ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφοι συμμετέχουν αποτυπώνοντας λεπτομέρειες από τη ζωή  και την καθημερινότητα της πόλης, τα κτήρια, τα ιστορικά τοπόσημα, τις εκκλησίες, τα πάρκα, τους ανθρώπους. Η έκθεση θα ολοκληρωθεί στις 31 Μαΐου.

            Οι εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς στον Δήμο Νέας Σμύρνης οι οποίες έχουν όλες ελεύθερη είσοδο, αποτελούν μια παράδοση χρόνων που έχει εξελιχθεί σε θεσμό, καθιστώντας την πόλη  σημείο αναφοράς για όλη την Αττική. Από την κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, ενώ τα Αφιερώματα σε σημαντικές καλλιτεχνικές προσωπικότητες έχουν αφήσει το στίγμα τους  στην πολιτιστική ιστορία του τόπου. 

Για περισσότερες πληροφορίες

 Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Νέας Σμύρνης

210 9310408 και  2132025922 & 924

site: www.culturens.org 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα